Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

Snöar

Kategori: Korv m. Bröd

Just när vi trodde att sommaren var på väg, faller åter snön :/
Tittade just ut genom fönstret:
Copyright Emilie Andersson.
Vart tog min snöfria påsk vägen? :( Snön måste försvinna tills nästa vecka.. Jag vill fota SNÖ FRIA bilder ju -.-

Fryser

Kategori: Allmänt

..ihjäl på mitt rum, så nu ska jag nog göra mig lite te, kanske ngn macka och sätta mig för att se på anime!
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Forgot

Kategori: Fotografering

Glömde att lägga upp en länk igår.. Ni har väl inte missat de nya fotona på hemsidan? :)
www.foxtailphoto.webb.se ska ni gå in på, osså 2012 / Mars / 24 Mars. Inte så svårt att hitta ;)
Copyright Emilie Andersson.  Meet MyOwn Up Star
(Ej publicerad bild på hemsidan ;))

Alla har svackor.. Ibland går det bara inte.

Kategori: Allmänt


Copyright gäller på båda bilderna!

Idag gjorde jag något jag inte borde ha gjort. Jag letade reda på kort på både Skrutt och chika, tagna några veckor innan Chikas död.. Det är en hemsk sak att sedan tänka på hur det gick till, och återuppleva allt igen. Blodet på väggen som är täckt med böcker för att minnerna inte ska finnas här varje dag, tog jag en blick på. Jag började gråta. Inte många vet att jag faktiskt gråter då och då. Inte många vet heller hur jävla mycket jag saknar mina första marsvinstjejer. Den ena dog tack vare djursjukhusets misstag, och den andra för att det inte fanns något att göra något åt cancern.
Tänk er att lilla Chika dog bara för att de på djursjukhuset vägrade sätta en tratt på henne?! Hade de gjort det, hade hon inte bitit upp stygnen mitt i natten och trampat sönder sina organ. Hela natten när hon gjort detta satt jag och GRÄT. Jag nynnade, men tror mest det hjälpte mig själv. Djursjukhuset öppnade först 8 på morgonen då, så inte fan kunde vi åka in med henne mitt i natten!? Nej de lät henne bli plågad av smärtan. Tack vare deras fel. Alltså jag mår inte bra av att minnas saker som denna..
Sen var det lilla Skrutt. Hon fick cancer, och självklart upptäckte vi den ganska sent - då vi trodde att hon bara var förkyld, eller inne i en period när hon åt mindre. Självklart kunde de inte ta bort skiten.. Det kostade henne livet.

Jag måste duscha nu..

Ny hemside-layout

Kategori: Web-design

Nu har min hemsida fått en ny och fräsch layout! Och det är en som de flesta inte sett än! Ta en titt på hemsida, och KOMMENTERA tack! Får aldrig kommentarer :(

www.foxtailphoto.webb.se !

O'learys

Kategori: Allmänt

Hemma från en middag m. svärmor och pojkvännen på O'Learys. Gott var det, men guud så propp full min mage är :S Kan knappt stå upp. Måste lära mig att äta mindre.. Speciellt när jag vet att det finns efterrätt :P
Fuul bild xD Pojkvännen tog ;)

Soligt + Värme

Kategori: Allmänt

Hemma igen!
Var ute i ca 40 min, och det var skönt att vara ute må jag säga. Salsa tyckte det också, men hon tyckte nog mer att jag var jobbig.. Körde lite skvaller träning då jag avskyr när hon stirrar på en hund, och börjar pipa när man säger åt henne. Så fick henne att "skvallra" lite :)
Jag tror att vi minst gick några km iafl. Och Salsa var lös större delen av vägen - då hon kunde hålla sig i skinnet och inte försöka ta livet av sig i en å eller så -.- Hon fattar nog inte att man inte ska gå ned i en slänt som är skitbrant, och har en stor jävla å nedanför. Suck. Men annars skötte hon sig.. Ganska bra.. Hon fick upp ganska mycket spår av älg, hare osv osv. Så där fick man ryta i ganska rejält.
Skönt iafl med solsken och värme, och känna riktigt hjärtat pumpa på. Kände av astman lite, men fick ingen attack denna gång, då jag inte gick så värst fort :)

Fina Salsa. Utan päls :3

Foto A - Inställt.

Kategori: Fotografering

Fotokursen idag var inställd, så det var bara att knata hem igen. Men ledsen är jag ej. Ska ut på prommenad med Salsa nu så fort jag har tagit fram köttfärs, osså ska jag se om jag får svar från fotoläraren vad det var för uppgift vi ska jobba med.. Fanns ingen på zonline som de sa ;)

Jag har för övrigt dammat av solbrillorna och hundbyxorna! Osså blir det skinnjacka på prommenaden! :) GÖTT!

(Ville inte göra något fjortis-min ^^ Sorry om jag ser sur ut :P)

Sen..

Kategori: Korv m. Bröd

Har helt glömt bort att lägga upp en bild på all vår snö O.O Förlååt Lisa!!

Visar denna bra? xD Salsa påväg ned på riktiga vägen, från snökullen bredvid :P

Candy Shop

Kategori: Allmänt

Tjoho!
Idag har jag hunnit: Sova hos adam - länge xD, ätit tååårta, hållt på med marsvinen även fast jag inte ska vara inne i det rummet :P, suttit vid datorn (här är vi nu).
Skulle ta ned en sak till frysen som är i marsvinsrummet, och frastnade vid de små varelserna. Ibland måste jag också ge dem uppmärksamhet ju :P Lilla vilda ville inte komma fram till gallret på en gång, men pyret kom fram så fort jag satte mig ned, och prasslade i en matpåse :P Så det blev att mata henne lite, och tillslut ville även Vilda smaka! Så hon kom fram hon med.. Söta de små liven är :3 Synd bara att jag inte har något galler med mindre "öppningar" på, för kompostgallret smiter de igenom.. Annars hade jag kunnat haft dem på mitt rum och inte oroa mig för att jag ska reagera på höet. Men det gick bra den lilla stunden jag var där :P. Hatar hösnuvan :/ Finns det något anant än nässpray man kan använda? Nässprayen funkar inte så himla bra, och till sommaren behöver jag verkligen något känns det som. Hatar att vara ute när de har slått hö på lägdan nedanför oss. Då är det ett helvete att vara ute..
Vilda <3
Canon EOS 1000D; 55mm; Bländare 5.6 | Lilla vilda :)
SAKNAR SOMMAREN!

KONY 2012

Kategori: Allmänt

Bella tipsade mig om denna video, nu ska jag tipsa er!
STOP KONY! - Watch on Youtube!

Eller se videon direkt här:


Jag började faktiskt gråta några gånger. Kan inte fatta att inget gjorts tidigare..

When you're bored, do something you really like!

Kategori: Korv m. Bröd

That's what I did :) With ego-pics >.< Sorryy...


'Höhöh..

På Måndag Ryker Det!

Kategori: Allmänt

Ja ni hörde rätt, på måndag ryker det! Undrar ni vad? Jo mitt hår! Tror det blir den gamla vanliga klippningen, men har ni förslag på frisyrer så kommentera gärna! :) Dock vill jag ha kvar större delen av längden på mitt hår xD Har jobbat hårt med att spara sen i 6:an när jag klippte av mig allt.. så längden håller jag kär :P


(Bild från i sommras, visar hur jag hade klippt då)