Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

Klassdag

Kategori: Allmänt

Idag var det klassdag på skolan, så min härliga klass mötter i parken nedanför stora kyrkan och fikade samt spelade kubb. Kan säga att jag inte spelat Kubb sedan jag var 12 år, så det var lite att ta igen!
Mitt lag vann ju iafl (obviously.. :P) och det kändes lite så här småhärligt :P Vi var uppdelade i 6 olika lag, på 3 olika "planer". Tyvärr blev det ingen riktigt turnering, så vi vann bara över 1 lag.. Not so proud anymore :3

Men nu ska jag gå ut och träna lite agility med hundarna tror jag ;) Glöm för guds skull inte att kolla på filmen som jag lade upp i förra inlägget. Skänk gärna lite pengar också! Jag ska göra det så fort jag fått nya pengar på mobilen - alltså så fort jag varit in på internet banken och laddat den ;)

Ha en fortsatt trevlig dag!

Juliaresan

Kategori: Allmänt

Gör som victoria i min klass och länkar denna video.

Kom ihåg deras hemsida! www.juliaresan.se

Hundar små

Kategori: Fotografering

Dop

Kategori: Allmänt

Ska snart iväg på dop, så ska snart sätta på mig min klänning som jag köpte igår :) Kan bara hoppas att målnen försvinner över dagen, då det annars kanske blir lite kallt :P

Överdelen på klänningen - och egopic ;)

För övrigt rekomenderar jag denna vackra låt :)

Hemma från skolan Måndag.

Kategori: Korv m. Bröd

Till er i klassen som säkert imorgon (måndag) kommer undra vart jag är, så är jag hemma. Känns som att jag har knivar i strupen, och håller på att spy varje gång jag hostar. Gick hem från att ha firat lite av min födelsedag hos pappa, och det var inte bra. Fick fokusera på att bara andas, och inte hosta. Näsan rinner även.

Nu har ni hela sanningen, inte så roligt att läsa kanske, men sanningen. Mår piss helt enkelt. Roligt på sin födelsedag..

18 år..

Kategori: Allmänt

..och dagen kommer att bestå av att snyta sig hela tiden. Roligt - njaä..
Men tårta blir det iafl. Har inte fått presenter än heller *suck..*

Have a nice day.

Förkyld.

Kategori: Allmänt

Sitter här hemma och är allmänt förkyld. Började i onsdags kväll.. Skulle ha sovit hos adam, men kände att jag behövde vila mig, och det gör jag bäst hemma. Finns alltid fler chanser att sova hos honom s'att. :)
Så nu sitter jag och lyssnar på RED och funderar på om jag ska lägga mig i sängen och se förhäxad, eller spela lite sims innan jag lägger mig?

Diana

Kategori: Ritat

Slutresultatet av min häst blev så här!
Copyright Emilie Andersson
sammanlagd tid: ca 6 timmar.

When a Haflinger turns wrong..

Kategori: Ritat

Alltså jobbat i mer än 4½ timma med denna!! Det skulle bli en Hafliger, men som ni ser så gjorde jag den nog liiite för mörk ;)
Copyright Emilie Andersson 2012!
Photoshop CS5 - bara orginalpenslar på kroppen, manen använde jag mig av en "fur" pensel från DA. Använde Wacom Bamboo pen & touch.
For större bild, klicka HÄR!

Early Home

Kategori: Allmänt

Kom hem tidigt hem idag, hade bara Engelska = OTROLIGT gött!

Lyckades få till mitt hår lockigt i morse (sov med inbakad fläta inatt) men tyvärr la lockarna sig på skolan, och sedan så var de helt borta när jag kom hem. Även fast jag hade hett i havssalt som brukar funka.. Men men.

It looket like this:
Copyright Emilie AnderssonCopyright Emilie AnderssonCopyright Emilie Andersson
(ni fick en där jag ler också, ovanligt ;))
Jag valde även - som ni ser - att inte redigera bort mina finnar ;)

Kan inte vänta

Kategori: Allmänt

Ja, nu är det mycket man längat efter. Om precis en vecka fyller jag 18, vilket är helt otroligt gött! Tror dock inte jag ska dricka något på min födelsedag. Jag är ju ändå nykterist ;)
Sedan kan man inte sluta längta till vecka 28, då jag åker ned till Uddevalla med Adam, och ska även träffa två helt underbara tjejer vid namn Bella & Marre på Liseberg (om nu marre fortfarande vill med? ;)). Can't wait!
Nu väntar bara en skön dusch, och en natts sömn.

Bring it on!

Salsa-tube :)

Kategori: Youtube


Salsa jobbar hårt!

How I feel like I look all day Long

Kategori: Korv m. Bröd

This is how I feel when I'm at home, or with my boyfriend:
Photo credit: Emilie Andersson @ Snyftis.blogg.se & Foxtailphoto.webb.se!
This is how I feel EVERY damn day at school:
Photo credit: Emilie Andersson @ Snyftis.blogg.se & Foxtailphoto.webb.se!
All because of all the freaking people who think apperance at school is everything. They make it feel like this world is a freakin' competition.

Media's Effect on Beauty

Kategori: Allmänt


Alla borde se denna. Ush så hemsk denna värld har blivit. Visst de överdriver mycket, men alldeles FÖR många tror att de inte duger bara för att de inte ser ut som kändisarna..

Jag stör mig..

Kategori: Allmänt

..Otroligt mycket på;
- Lärare som inte kan det de ska lära ut.
- Att bli lämnad utanför.

That's it..

Fråga till er som läser bloggen; Tycker ni att jag verkar/är tråkig?

Läxor MA - C

Kategori: Allmänt

Sitter och dunkar "Five finger death punch - Under and over it" samtidigt som jag pluggar just nu. Näst på listan står Pillar.
Ha en trevlig kväll! Jag kommer plugga hela kvällen :P