Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

Helt borta!

Kategori: Allmänt

Urgh.. Har varit helt borta i huvudet i dag, och redan i morse kände jag hur huvudvärken kröp fram. Men på skolan gick jag iafl! Dock så höll jag på att gå fel.. Men ajja :$ Gick hem vid lunch då mitt huvud inte klarade av det mer. Resten av dagen har jag legat i sängen och sett på Buffy/halvsovit ;9
Imorgon SKA jag gå på skolan.. Måste ned på stan efteråt och shoppa lite. Om inte Adam blir för uttråkad av det följer han med och är kritisk/pekar ut det han tycker att jag ska ha :P *hehe*

Men nu ska jag ta och se klart på det sista buffy avsnittet för ikväll, och sedan ska jag ta en snabb dusch innan jag lägger mig!

Hade Gött!

ps. Glöm inte att snart börjar The Vampire Diaries igen! Bara 1 vecka kvar!

Ont i huvudet..

Kategori: Allmänt

..Men det går nog över snart :3
Hade en sån där vanlig skoldag idag. Inget värt att skriva om förutom att jag är så leds på idrotten där det bara är bollsport hela tiden! Vill göra ngt roligare >.<
Blev inget Adam idag iafl.. Helt slut när jag kom hem från skolan, så det blev att hoppa in i duschen, göra matte, följa på affärn, och gå ut med hundarna! Jag som ville ta det lungt ^^' Ska till honom imorgon iafl då jag saknar honom som bara den efter att inte träffat honom på 1 dag xD Hehe :P
Blir hela 10 månader den 4:e april, så snart börjar vi räkna år tsm ;)

Men nu blir det Buffy för min del! Sedan måste jag ta och sova då jag inte har ngn sovmorgon imorn..

Hade Gött!

Ultraviolet + Chips..

Kategori: Allmänt

..De e grejjer det!
Efter att Adam åkt hem vid halv 9 spelade jag lite TV spel med min bror, innan jag satte mig ned och kollade på Ultraviolet! Har velat se filmen ett tag, och idag blev're av ;) Synd dock att jag var tvungen att se från datorn.. Inte så skönt att se på film i en ganska hård datorstol, som inte är skön att sitta i för länge! men men :P

Inga planer inför imorgon iafl! Kanske vara med Adam? xD
Jag vet inte heller just nu om det blir Gotland i sommar :/ Mamma har troligen inte råd. Men om man hoppas nog mycket blir det nog att åka med Adam ngn stans ;) För hemma hela sommaren vill jag inte vara.. Ganska långtråkigt om man inte har ngt att göra o.O

Men nog babblat!

Hade Gött!

FoxtailPhoto blev 're!

Kategori: Web-design

Ja, då är den nya designen här till min hemsida, och namnet har blivit ändrat! Fick bara 4 st totalt som svarade, och alla var eniga om att FoxtailPhoto lät bättre än mitt förra namn!

Så ser en liten del av allt ut, besök mig för att se allt i helhet! www.foxtailphoto.weebly.com
På header bilden ser ni Salsa (t.höger) och Jalle som är Salsa's kullbroder (t.vänster)

Hade Gött!

FoxtailPhoto eller eanaturedogs? :O

Kategori: Web-design

Har kommit på ett nytt namn som passar mig bättre tycker jag, men jag vet inte om jag ska byta? Kan inte ni som läser tycka till!?

Ska jag ha;
-FoxtailPhoto (?)
-eanaturedogs (?)

Svara genom att kommentera nedan!

Hade Gött!

Matte om ett tag - och fysik..

Kategori: Allmänt

Go' förmiddag/eftermiddag på er ;) Har lite svårt att avgöra vad jag ska säga..
Sitter iafl på skolan och tråkar framför en dator. Ska strax ha matte, och sedan blir det fysik - följt av omprov i fysik *urgh*. Måste även plugga lite när jag kommer hem, då jag ska lämna in en rest uppg. i matte, imorgon bitti. Sköjj ? Njäe :P

Någon dag sedan jag skrev (?), men jag har inte orkat. Har kännt att det inte finns så mkt att uppdatera om, och mitt internet krånglar även hemma satt -.-' Men det ska snart vara fixat hoppas vi (!)

Vi håller även tummarna för att det blir utställning på Travet i Maj, så Salsa får INTE börja löpa lagomt tills dess! Då är allt kört. Vi vill ju ha det sista Certet ;)

Ska kolla mailen innan jag går på lektion, så detta blev ett sånt där rörigt inlägg, utan att ngn förstår innebörden :D Ett riktigt kaaanske kommer ikväll ;)

Hade Gött!

Lillebrorsan & Ja' ;)

Kategori: Allmänt

Sitter på mitt rum med min lillebror och vi har ritat för fullt. Spelade tidigare idag (efter att ha varit med Adam den underbara ;)) lite Indiana Jones 2, PS3, och sen dess har han bara pratat om det, och följt efter mig *hehe*.
Så vi satte oss ned i min säng med musik från datorn, och jag fick hjälpa honom att rita allt från flygplanen som är med, till hans favorit - en döskalle. Sedan ritade jag även en failbild, så det blir en annan historia ;)

Dagen var iafl soft. Kom till skolan och skulle ha TEU, men vi får reda på att läraren är sjuk (räktorn säger att han skrivit det på Zonline, men det står fortfarande inget där ^^'), så jag och några klasskompisar drar ned på Törners. För min del blev det en kopp kaffe, och en bakelse *mums* ;) Dock hade de världens minsta koppar, då jag är van med storleken på Vedemarks (or how you spell it) :P Sedan var det typ 45 mins lektion med Fysik, och efter det kom Adam och hämtade mig på skolan. Lunch hos honom, lite TV spel och chill helt enkelt :)
Blev så himla besviken när Adam går in på sin syrras rum, och helt plötsligt säger "Det snöar ute", och jag var helt "Nej du skämtar!" för snö - det har jag fått nog av! Sedan blev de iafl upp till mig, och Adam bromsade, gled - rakt in i soptunnan :P Den välter såklart xD TV spel här, sedan Kebab House ;)

Men nu har jag tröttat ut nog mycket folk med denna långa, meningslösa text på min dag. Kanske t.o.m blev en liten novell här om min dag ;)

Foto: Emilie Andersson 2011
Var bara tvungen att lägga upp en bild på sötaste Kira :D Hon blev så fin på den :D Ljuset var perfekt i hallen uppe ;)

Hade Gött!

Skolan väntar..

Kategori: Allmänt

..Och jag är bara såå trött! 8D
Hade värsta drömmen i natt om att min hals gjorde så ont att jag inte kunde andas.. Vaknade upp helt plötsligt och kunde inte somna om (då var klockan kvart i 8, och vi börjar fem i 10). Så är lite trött..
Denna dagen är typ en vanlig fredag.. Teknikutveckling och Fysik, sedan slutar man :P Får se vad jag gör efteråt. Det beror ju på om Adam har slutat jobba eller ej när jag slutar. Han trodde på en halvdag satt :P

Men nu bär det av till skolan. Sedan är det HELG! :D
(Btw, ska försöka fixa till designen lite på bloggen snart, men vi får se när det blir av. Vill ha bort det rosa :P)

Hade Gött!

Pray for Japan

Kategori: Allmänt

Som många vet, så har det varit Tsunami i Japan. Många har de senaste dagarna visat sitt stöd genom bilder, och det hade jag även tänkt att göra! Fixade en snabb bild, som blev bra enligt mig. Den står för japan.
Här har ni den;

Bilden visar mitt stöd till dem som dog utav den massiva Tsunamin.

Skuggkysst

Kategori: Allmänt

Go' kväll!
Sitter och lyssnar på Broken Iris atm, med låten "Where butterflies never die". Ska strax ta och trycka av datorn, och lägga mig å läsa skulle jag tro. Köpte nämligen igår fortsättningen på Vampire Academy - Skuggkysst! Hela serien är helt otrolig, och jag kan inte fatta att jag äntligen hittat boken! :D Den var det sista exemplaret de hade, för deras beställningar var sena. Så tur får man säga att man hade. Annars blev det inte så mycket från stan den dagen. Dock kan jag erkänna att jag såg Filip & fredrik på stan me! De var och frågade folk på stan inför en ny serie som ska komma om ngn månad, och mamma ville till varje pris unvika dem, så vi flydde. Fast vart vi än gick så var de där med kameran ^^' Så med på film är jag nog -.-
Var även ned på markaden med Adam & Jocke idag, och jag fick äntligen äta min efterlängtade Langos :D Bjöd även Adam på en (då han inte kunde ta ut pengar pga en baouta kö till automaten :P) osså fick jag köpa en super stor klubba till honom .. BARA 60 kr :P .. Så till middag blev jag bjuden på mat (Max) ;) Efterrätt blev Lyxmouse :D

Mohaha lyckad dag typ, och nu en uppdatering på gårdagen med :P

Imorgon får vi se vad dagen har att erbjuda.. Har inte bestämt vad jag ska göra sista dagen innan skolan börjar igen *suck*.. Vill ha lov en vecka till ;)

Hade Gött!

Mr. Sunshine :D

Kategori: Fotografering

Idag tittade solen fram - finally :3
Mamma ringde vid halv 10, och ville att jag skulle ta ut hundarna på prommenad + komma ned med lunch kl halv 12. Så sagt och gjort. Dock så tog jag bara ut Kira på prommenad, och Salsa fick följa med och lämna lunchen. Sedan fick de båda två sötnosarna sitta och posera framför kameran ;) Blev perfekt med väggen på utbyggnaden som bakgrund. Sedan efter det har det varit datorn för min del, och vid 2 ska jag ned till mammas jobb igen, osså ska vi gå ned på marknaden tsm! Ska även gå på den kanske imorgon med Adam, men jag tycker det bara är kul att gå två dagar i rad ;)

Här kommer 3 bilder från idag (de som har hunnit blivit redigerade):

Salsa - foto: Emilie Andersson
Salsa - Foto: Emilie Andersson
Kira - Foto: Emilie Andersson
(Tänkte bara upplysa om att det som jag gjort i redigeringsväg är att göra bilderna lite mer svart/vita och satt in min stämpel)
Det var allt för idag :3 I think ;)

Hade Gött!

Nyheter TVD!

Kategori: TVD

.. Det verkar som att de har uppehåll igen, så det kommer nya episoder först 7 April(USA) - Alltså 8 April här i Sverige. Hoppas alla står ut tills dess!

Nu blir det popcorn-kväll... eller.. Poccorn :D

Hade Gött!

Inget TVD denna veckan..??

Kategori: TVD

..Det verkar som att det inte blir något TVD denna veckan, men ska leta vidare och se om det bara är CastTV som inte har uppdaterat. Återkommer om några min ;)

Hade Gött!

Jag ÄR en nörd..

Kategori: Allmänt

..Ville bara påminna er om det ^-^
Sitter och kan inte sitta still atm.. Har ju börjat läsa en ny serie av böcker, nämligen Vampire Academi. Har de två första böckerna, och vill bara ned på stan och köpa de andra! Men nästa jag ska ha, den är slutsåld i hela stan, och de sa i bokaffärerna att de hade beställt för 3 veckor sedan, men böckerna kom inte fram. Så nu väntar jag!!!
Böckerna är totalt awsome, och jag vill bara läsa resternade (!) Och sen så kan jag knappt vänta på filmerna heller xD Haha var inne på youtube, och fick reda på att den första filmen kommer troligen runt 2013.. VEM KAN VÄNTA SÅ LÄNGE!? xD *BeroendE*

VARNING - Böckerna kan framkalla; beroende, svårt att sitta stilla i väntan på nästa, och klåda i fingrarna (efter något att bläddra i). 8D

Tillbaka till verkligheten :)  - Ska ta och hitta på något innan jag sover .. ;)
Ni som tycker jag är knäpp - You are right ;)

And I know what I wish for my birthday :D Jag vill ha fortsättningen på The Vampire Diaries böckerna ;) Finns visst 3 till i den serien :P

Hade Gött!

Blev rörd..

Kategori: Allmänt

..när jag såg följade youtube video.

Visst, många kanske tycker att det är för överdrivet, men en poäng tycker jag att den som gjort videon har!
Ryttare och Häst har oftast lika roligt när de inte har en massa metall i munnen, och en ryttare som gör illa hästen.
När jag red för några år sedan märkte jag att vissa var duktiga på det de gjorde, och de hade roligt tillsammans med hästen. Men sedan såg man några som man bara ville gå fram och skälla ut. Hästen hade ingen tillit till dem - i boxen kunde de slå hästen om den inte stog stilla när de satte på utrustningen, och när de red piskade de hästen som bara den. Är detta vad vi vill uppnå? Det är inte tillit mellan häst och ryttare.

Men, nu väntar snart skolan, så ska göra lite små saker innan jag sticker iväg på provet jag har, och sedan slutar jag ;)

Hade Gött!

28 bes.. och det bara stiger :)

Kategori: Allmänt

.. Ja min hemsida verkar bli hittad av fler och fler. Igår fick jag hela 28 unika besökare, och 43 sidvisningar (jag besökte mig själv bara 2 ggr) så det känns bra :) Roligt att folk hittar dit, och snart kanske fler börjar kommentera vad de tycker om den i gästboken ! ;)
Har iafl lyckats få in fler bilder i 2010 albumet, och även några i 2011 albumet. Snart ska det nog finnas massor av bilder i båda albumen att se på ;)

Sitter på skolan atm btw, så ska ta och jobba lite nu :P På lunchrasten ska jag ned och köpa lite fler böcker i en serie jag läser atm, så får hoppas de har dem där.

Men nu har jag skrivit av mig, de andra i klassen sitter och säger "men skriv inte så mycke!" xD

Fortsatt trevlig dag, och
Hade Gött!