Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

Dumma parasit..

Kategori: Allmänt

God morgon, eller vad man nu säger vid 1 xD
Sitt/ligger i soffan och ser på Våra Värsta år, annat finns det inte att göra :/ Har varit vaken större delen och natten, sprungit mellan toan och mitt rum. Hur jävlig är inte den där parasiten :( = Jag är alltså sjuk. Så idag blev man hemma från skolan, och jag får inte äta något för än magen lugnar ner sig.
Någon som vet något man kan göra när man har tråkigt och sitter hemma sjuk? :)

Hade Gött!

Sjuk?

Kategori: Allmänt

Go'kväll!
Nu vet jag inte om det har visat sig att jag också har blivit sjuk av vattnet, eller vad det nu är. Har ont i magen, och huvudvärk. Känns inte alls bra :S
Får se om det blir någon skola för mig imorgon, eller om jag stannar hemma. Jag vet inte det nu, kan ju må bättre i morgon förhoppningsvis!

Men nu ska jag duscha, sen sova.

Hade Gött!

Rosett skärp - ÖSD-vattnet går inte att dricka..

Kategori: Allmänt

God morgon :P
Tänkte börja med att skriva om en tråkigt sak som jag faktiskt fick reda på om igår, men hann inte med att sitta vid datorn igår, så kunde inget skriva ^^' Här i Östersund har vi nämligen - enligt vad komunen tror - fått en parasit som kallas Cryptosporidium. Därför får man inte dricka vattnet direkt från kranen, utan det måste kokas i några min innan man kan dricka av det. Man får inte heller borsta tänderna i det, utan vattnet man använder då måste också kokas. Så igår kokade vi för fullt, och jag farar att vi måste göra det idag också. Än har inget nytt kommit upp om parasiten på Östersunds komunhemsida. Hoppas man kan börja dricka det vanliga vattnet så snart som möjligt igen :3 Jag klarar mig inte utan vatten - speciellt nu när jag åter igen inte kan dricka mjölk! :'(

Igår iafl så var jag och mamma på stan. Det var meningen att bara hon skulle köpa kläder, till en fest som hennes jobb ska ha på fredag, men jag hade redan innan fallit totalt för ett så sött skärp, så mamma lånade mig pengar till att köpa det xD Nu fattas det bara en matchande kjol till :)
Här har ni en liten bild;
Image and video hosting by TinyPic
Får pengar om några dagar, så då blirre nog stan xD
Städade ur garderoben igår också - fick till 3 fulla kassar med kläder :3 Så nya kläder behövs xD Sen måste man hitta ngt fint att ha på sig till jul :)

Men nu ska jag äta, im starving :3

Hade Gött!

Skola.. igen xD

Kategori: Allmänt

Idag är det sista skoldagen denna vecka, vilket är skönt! Sitter på skolan just nu, men har bara 2 till lektioner kvar, sen ska jag till adam :)
Imorgon ska jag och mamma på stan. Hon ska handla lite kläder, osså ska vi på apoteket och hämta en sak åt mig. Jag kan tyvärr inte köpa kläder denna helg, har inga pengar :( Lägger undan en viss summa varje månad, och då blir det inte så mycket kvar på studiebidraget :P
På söndag blirre Harry Potta iafl ;) Hoppas att inte så många till bokar/kommer xD Annars blirre bara jag, adam och 4 till :) Om man har tur ;)

Men nu vill en i klassen att vi ska börja jobba, så
Hade Gött!

Skola

Kategori: Allmänt

Sitter på skolan atm och har SV. Vi ska jobba med en uppg. som sammarbetar med SH och datorkunskap. Svårt att hitta fakta och få ihop en text, och i samma veva så är jag väldigt trött xD Men ska klara av dagen :) Får se om jag hinner med matten efter att jag har varit hos doktorn vid halv 2 :3
Men jag kanske ska jobba nu, så..

Hade Gött allesammans!

Dagarna går så fort!

Kategori: Allmänt

Känns som att det var lördag igår, men redan är det Tisdag! Gud vad tiden går :S
Imorgon på skolan bär det av till färgfabriken på svenskan. Ska bli kul ;) Har varit där förr, och hoppas man slås av häpnad denna gång också :)



På lördag och söndag är det dags igen iafl - alltså med utställning ;) Då blir det Wången som gäller, och Salsa ställs båda dagarna. Vi hoppas på det där sista certet denna helgen, men man vet aldrig. Hoppas iafl att vi får bra kritik, och nu ska de inte tycka att hon saknar muskler :) Mamma har tränat upp henne, så det är en muskulös hund nu ;D Saknas lite till på bröstkorgen, men det är så lite! Vi håller iafl tummarna, och hoppas att den franska domaren ska gilla henne :) Vi har aldrig ställt för en från Frankrike förr satt ;)

Men nu ska alla läxor göras klart, och sedan blir det in i duschen!

ps. Ni har vell inte glömt bort att jag fortfarande vill veta vilket klipp ni gillar mest? Till inlägget.

Hade Gött!

Lör-dags-.-go-dis ;)

Kategori: Allmänt

Ska ta fram en skål med chips och sedan se på en film innan jag lägger mig för kvällen, så god natt på er allesammans !
(Lägger in en bra låt, som jag säkert laggt upp förr, men den passar snart in på månaden ;))



Hade Gött - o sov gott ;)

Brorsan kanske inte är så dum..

Kategori: Web-design

Okej. Erkänner.. Brorsan kanske inte är så dum xD
Efter att vi ätit middag fick jag hjälp av honom med hemsidan. Har haft problem med html-kodningen, och att få till en "scroll-bar" så allt stannar innanför en viss ruta, men nu är det fixat, och inga bilder sticker ut ;) *happy-face*. Ska fixa och dona lite till med hemsidan imorgon tror jag, efter att jag gjort de sista läxorna. Ska nog byta ut lite bilder, till fräschare, och skriva lite mer info på första sidan mm.
Kommentera gärna i gästboken, vill ha ärliga kommentarer ;) Och självklart är alla foton tagna av mig! Så upphovsrätten gäller på dem, Copyright-lagen alltså. Acceptera detta!

Sidan har ni här; eanaturedogs.weebly.com

Hade Gött!

TVD - Katerina se2ep09

Kategori: TVD

Igår hann jag inte med att posta ett inlägg om TVD, men idag när jag är hemma igen kan jag det!
På CastTV har ni säkert märkt att det kostar denna vecka att se? Har suttit i ca 20 min nu för att hitta en ny länk, så min lunch är nog kall xD Men hittade jag en då? Jo då ;) TVduck är en bra sida att använda om man vill hitta serier :)
Länken till dagens avsnitt har ni här, hoppas ni gillar det!
Jag ska även sätta mig och se nu ;)

Hade Gött!

Trötta hundar å mer snö

Kategori: Allmänt

Sitter på mitt rum med hundarna vid fötterna ;) Tror båda ligger och sover xD
Ute snöar det - igen, och nu vill jag bara ha sol :P Ut och fota vetni xD Lite vinterbilder behövs, men blir så mörka bilder när det är grått ute, och vill inte blöta ned kameran nu när det snöar :P

Men adam är här, så måste sluta..
Hade Gött!

*huwa* snö :(

Kategori: Allmänt

Ojoj, trodde jag skulle hinna med att blogga igår efter skolan, men då kom Adam hit xD Så nu läggs ett inlägg äntligen upp!
Det snöar som bara den här i Östersund. Har gjort det hela dagen, och jag vill just nu bara ha sol och värme :3 Har en tendens när det blir kallt - att vara extra kittlig, så folk utnyttjar förståss det :P Hopaas det ger sig snart :3 Det enda bra med snön är;
*Fina foton (om det är sol och hundarna vill bli fotade)
*Slalom - Det underbaraste xD
haha :P

Det går iafl inte att fota i vädret som är nu, men blirre finväder tills imorgon kan jag nog det! Börjar sent, slutar tidigt imorgon nämligen ;) *wei*

men nu är adam här, så måste lämna datorn ett litet tag xD

Hade Gött!

Skol inlägg - igen xD

Kategori: Allmänt

Sitter på skolan åter igen. Ska ha teknikutveckling nu, men läraren är och hämtar typ en sladd elr ngt :P
Vi ska troligen börja med CAD idag - WEI ;D *smile*
Men nu är läraren typ här, så

Hade Gött!

Lagar mat :)

Kategori: Allmänt

Hellu allesammans!
Lagar mat lite smått, så lägger in ett snabbt inlägg.
Hemma nu iafl, och har fått under dagen; nytt schema, och fått veta att jag är ledig på fredag ;D Wei xD Dessutom har vi knappt några lektioner på torsdag *mohaha*.
Ajja, ska laga mat nu och få upp värmen i kroppen,

Hade Gött!

Sitter på skolan..

Kategori: Allmänt

..och tråkar. Börjar Datorkunskapen snart, men innan dess kan man bara tråka :P
I morse trodde jag att vi började 09.55, men när jag kom hit fick jag reda på att första lektionen var inställd - så vi började 11.35 istället :P *suck*
Hann ned på stan iafl och köpte julklapp till Adam. Är tidig med sådant i år för att slippa när alla andra köper senare. Allt är så urplockat innan jul satt xP Mamma köpte jag en julklapp åt när jag var med Liz på stan för några dagar sedan ;)

Men nu börjar jag strax, så ska ta och logga ut från blogg.se ;) Ni får höra mer av mig ikväll :)

Hade Gött!

Röstning!

Kategori: Youtube

      Dags att rösta!

-Nu vill jag veta vilket utav alla mina klipp på y-tube du gillar mest. Det är enkelt. Gå bara in på min kanal och välj det klippet du gillar mest av dem. Genom detta får jag reda på vad andra tycker om mina videos, och hur jag ska fortsätta att jobba med dem!
Min kanal hittar ni här

Det går alltså att rösta genom att kommentera namnet på klippet, här nedanför. Röstningen pågår t.o.m 1 december 2010. Var noga med att skriva HELA namnet på det klipp du gillar!

Tack för att du är med!

Hade Gött !

Testar ny funktion + Star Wars!

Kategori: Allmänt

Testar den nya funktionen med att skriva inlägg i förväg, fast det publiceras efteråt ;)

Sen så vill jag dela med mig av detta! Tittar på det varje år via youtube, så nu var det dags igen :) Vill man ha sig ett skratt ska man se alla avsnitter som finns, detta hittar ni via att söka på; Dance of with the Star Wars stars (sen vilket år ni vill se ifrån - jag rekomenderar att börja från första som är upplagt ;))

Här har ni alla parter från årets upplaga!


Sen ska vi även lägga in ett litet roligt klipp som jag hittade för ½ år sedan ;)


Men nu får det räcka för denna gången.
Hade Gött!

Stan :)

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Är påväg ned på stan strax, så ville bara skriva ett kort inlägg innan det att bussen går xD (det blir inte så formelt)
Kommer nog inte att blogga mer denna helg, då jag inte kommer ha ork för det :3 Så tidigast på söndag kommer ni höra ngt från mig. Men det dör ingen av satt xD
Men köper jag ngt idag, måste ni ha min bilddagbok för att få reda på vad jag har köpt :P

Hade Gött!

Sry..

Kategori: Allmänt

..Har inte haft ork tidigare att göra ett inlägg och visa hur det blev med nya frisyren :S
Men nu har jag det ;) Dock kanske det inte syns så bra på bilden, att jag klippte ca 1 dm på längden(+ fixade mer uppklippt) och dessutom så tog jag närmare 2 dm på luggen! Lugger = är jag nöjd med, men tror jag skulle ha tagit mindre på längden :/ Jag gillar att ha långt hår xD

Pic;
Fula jag :3
Salsa bakom mig ;)
Mobba inte min vinterjacka, tack :3 har inte kunnat köpa en ny i år, så måste ha min snowboard-jacka xD

Hade Gött !

Klippt mig..

Kategori: Allmänt

..Och blev vell ganska nöjd xD Men bild kommer först imorgon ;)
Det blev alldeles för kort enligt mig - skulle inte ha klippt av 1 dm av mitt långa hår :3 Men nu vet jag iafl det till nästa gång xD Me want long hair ;D Men iafl, det växer ut på ngn månad :) Tack till Liz som orkade sitta där i mer än 1 timma och bara se på xD <3
Nu ska jag se lite på anime *freak* ^-^ Sen blirre sängen nästa. Måste upp tidigt imorgon för att ta hand om min lille-bror, och ringa ett samtal :3

Hade Gött!

Morn :)

Kategori: Allmänt

God morgon allesammans :) Vaknade vid 8, men har hjälpt lille-brorsan att fixa frukost och borsta tänderna ;)
Har lov den här veckan, så himla skönt ;D Och imorgon ska jag iväg vid 4 och klippa mig. Den som blir först att se hur det blir, blir liz. Hon ska följa med när jag klipper mig ;)

Men nu ska jag se på film med honom,
Hade Gött!