Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

That's what you get..

Kategori: Allmänt

När man bara sitter hemma gör man följande.. tycker ni om resultatet?
(efter - före)

Sjuk - as you may know

Kategori: Allmänt

Som de flesta kanske fattat (iafl ni som går i min klass mm.) så är jag sjuk.
Cyklade hem i spöregn med en liten liten förkylning, vilket gjorde det hela värre. När jag vaknade upp nästa morgon kunde jag inte andas med näsan, och min huvudvärk bultade. Så körde torsdagen hemma, sov faktiskt hela dagen - klev upp bara för att ta ny huvudvärkstablett. Sedan tänkte jag först gå på skolan idag men mår fortfarande ganska piss. Näsan må snytas hela tiden, så jag springer mellan tv soffan och toan kan man säga. Eller så sover jag. Now u know.
Nu ska jag skypa lite till med adam, sedan ska jag trycka av och snart sova. Mår som sagt inge bra, och vill gärna ha tillbaka mitt luktsinne snart..
Hoppas ni andra håller er friska iafl. Jag ska försöka skriva ett cv imorgon då jag inte har annat för mig. Går jag ut pälsar jag på mig rejält, så orkar inte gå ut mycket. bara när jag ska hämta posten, eller måste rasta hundarna :P
Hade gött.

Sick

Kategori: Allmänt

Då var man hemma från en dag på skolan. Nöjd med dagen, bara lite sur å sånt då jag är förkyld - må snyta mig hela tiden, eller stå ut med huvudvärken. Samtidigt i morse hade jag svinont i magen så jag höll på att avlida, vilket var jobbigt. Men medicinen ska snart köpas. Måste bara veta vad sjutton den kostar.. har ganska lite med pengar just nu. Linser ska köpas, studentmössan betalas - osså har jag skaffat abonnemang då jag snart får en ny mobil. Allt sammanfattas i att; jag måste bli frisk samt skaffa mig ett jobb. Bara att börja skriva ett nytt cv! Funderar på att söka på Coop Forum, sedan vet jag ej. Förslag?

Tillbaka till början. Dagen har varit bra då jag - trots mina smärtor och allmänt borta i huvudet - lyckades få ett mvg på webbdesign provet. Var bombsäker att jag bara lyckats få några enstaka poäng, men visade sig att jag var 1p från max -.- Så kan det gå.. kanske ska fortsätta tro att jag får sämst betyg? x'D
Sedan hade jag en lyckad redovisning. Läraren verkade förstå vad jag hade tänkt när jag gjorde mitt cd omslag, hoppas på ett g iafl där :)
 
Och nu sitter jag här i Adams säng vid hans dator och gör nada. Cyklade hit i regn, så är genomblöt och fryser ordentligt även fast jag sitter under 2 täcken och har satt på mig torra kläder. Jobbigt.. Och inge bra för min förkylning.
 
Men nu ska jag sluta gnälla å hitta på något vettigt. Sannorlikheten att någon orkar läsa allt ovanstående är 25%. Höhö..hö..
(random bild jag tagit :3 bara för att göra inlägget liiiite roligt.)

The Corgi

Kategori: Ritat

Hade en tråkig timma på skolan, resultat :) Ritade av en bild som fanns på datorn ;)

TVD season 4 episode 1 promo

Kategori: TVD

Fler som längtar efter nya episoden av Vampire Diaries?
Här är officiella trailer för den nya episoden!
Spännande är allt jag kan säga ;)

If you where dead or still alive..

Kategori: Allmänt

Roligt när man blir mobbad av sin egen mamma för att det man ritat ser ut som att figuren har "anorexia". Vafan, hon är inte ens tunn!?! visst armarna lite, men benen är "breda" och allt >.< Ibland förstår jag mig VERKLIGEN inte på min egen mamma.. eller näe förlåt - ofta.

Vi besökte ju en Corgi uppfödare idag, och vi sa både jag och adam att när vi kommer hem, då kommer mamma säga att "men Emilie, du kan inte köpa en hund!". Mycket riktigt, hemma på en gång "Men du ska väl inte köpa en HUND!? DU går fortfarande i skolan, då kan man inte ha en!" och då har jag inte ens sagt att jag ska köpa -.- Allt jag sa var att vi hade besökt en uppfödare för att se om adam tål rasen i huvudtaget, men då drar hon alltså slutsatsen att jag ska köpa en på en gång >.< Blir förbannad. Vill flytta hemifrån på en gång så hon inte kan tjata på mig varje dag.
"Emilie du är bara borta" "Emilie du diskar aldrig" "Emilie du hjälper aldrig till!" "Emilie klipp hundarnas klor och päls" "Emilie stimulera hundarna" Emilie hit, emilie dit.
1. Hennes hundar, jag fixar ALLTID deras päls. Hon har gjort det 1 gång det senaste året..
2. Varför tror hon att jag inte är hemma!? Jo för att hon klagar, och jag är faktiskt ganska vuxen och borde få vara hemifrån lite då och då o.O Hur gör hon annars när jag flyttar hemifrån? >.<'' Jag dammsuger mer än min bror som är 22 år och fortfarande bor hemma - arbetslös.
Näe jag irriterar mig mer än folk kan tro på min mor - men jag väljer att hålla käft. Enklast så. Börjar jag bli arg på henne och stänger in mig på rummet för att inte börja skrika på henne, ja då får jag höra att jag beter mig som en tonåring som inte kan växa upp - osså babblar hon om när hon var ung.
Fan vad lik hon är min mormor.. I will say no more. BAI!

Corgi

Kategori: Allmänt

..imorgon ska jag få resultatet - tål adam corgi, ja elr nej? Vi hoppas och ser imorgon :) *håller tummarna*
Besök skutegårdens kennel för bilder på de fina corgisarna vi ska träffa ;)

Flyleaf - Cassie

Kategori: Fotografering

Varit ut och fotat fina Kira som är hemma. Bilder kommer när de är fördiga ;) Rensning av dåliga samt lite snabb redigering i photoshop ska fixas ;)

Huvudvärk

Kategori: Skolan

Slog huvudet i bilen när jag skulle kliva in för att få skjuts till skolan. Har nu världens huvudvärk och illamående, men än står jag! Sitter på skolan och ska härda ut. Har ju "bara" två lektioner som vardera är 1 timma och 50 min... Bara..
Wish me luck..

Strike with the strongest hand, Search from the sharpest eye

Kategori: 3D

...Pull from the greater - Side of your mind.
 
Tjo! Sitter på skolan och renderar film 1 av 3! Det tar en evighet, och datorn har bestämt sig för att bara rendera 563 frames av 700st :P Så vi får ha ett litet samtal senare han och jag.. (!)
Iafl så är bloggen ett bra sätt att fördriva tiden på. Har renderat 132 frames hittils, och det har gått 18 minuter, ja det tar nog ett "litet" tag till där ja ;)
Var så glad att jag var klar med min film, men så förstördes allt när jag hörde att vi måste göra 3 olika - alltså har jag gjort en alldeles för lång video, när det skulle ha varit 3 korta typ. Men tror jag ska fråga om man kan dela upp den jag gjort. Vi ska göra flash video med knappar, och jag har filmat från olika vinklar när han gör olika saker, så kanske kan få till det till 3 olika filmer? xD Typ trycker man på knapp 1 filmas det från en vinkel, och han gör en grejj. Knapp 2 så filmas från en annan vinkel osv osv. Smart indeed!?
Oh, uppe i 156 frames nu ;D tiden går fort när man har roligt... eller?
Cool robot som jag har animerat. Han kommer ursprungligen från Turbosquid.com där man kan ladda ned gratis gubbar som denna för projekt där du inte har tiden att göra eget. Har dock byggt in ett skelet i honom, och "scenen" som han står på har jag gjort själv. Sedan är gubbarna som ni ser några som följer med i cinema4d, så de är inte gjorda av mig. Har bara animerat dem a little och fördubblat om och om igen tills jag hade ungefär 100st :P Började med 2 st ;)
 
Nej nu ska jag fördriva tiden på att smsa :)
(juste, nu är den på 194frames ;))