Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

TVD - Se2ep12

Kategori: TVD

Go' kväll!
ledsen för att inlägget blir postat så sent! Blev lite ändringar i schemat, så jag har tillbringat hela dagen efter skolan hos Adam, eller med honom om man säger så.
Men nu kommer en uppdate ;)
TVD KOSTAR just nu på CastTV, så jag letade snabbt upp en ny sida med episoden på, och TVduck hade den! Tackar TVduck och Megavideo ;) Vill ni se kvällens episode som är otroligt spännande, så klickar ni här!

Men nu ska jag ta och göra lite annat, så ha en trevlig kväll, och njut av The Vampire Diaries med kanske lite popcorn och bra sällskap? ;)
Hade Gött!

Kan inte ni heller vänta?

Kategori: TVD

Här är en sneak peak på TVD avsnittet som kommer ut imorgon på CastTV!


Om bara några timmar kommer alltså detta avsnittet ut här i Sverige, dock så kan jag inte se för än efter skolan imorgon, då sovmorgon får vi ej (nationelt prov i MA). Men kommer längta som bara den tills jag kommer hem!

Hade Gött!

Bloggen glöms bort..

Kategori: Allmänt

..Men nu tog jag tag i det och skrev ;)
Är hemma idag och vilar upp mig, då jag fått en förkylning som satt sig i halsen, och lite i lungorna. Hostar mest hela tiden, och när jag är ute och går - hostar jag satt det gör ont i lungorna. Så idag är det vilo dag hemma, och jag har nyss varit duktig och gjort läxor (matte & TEU) så nu kan inte mamma vara missnöjd :P
Ska sätta mig ned och kolla på anime då det är slapp, sen blirre kanske lite mer matte senare idag - då vi har slutprov i A kursen imorgon och på fredag -.-''

Kom ihåg alla som ser på TVD; På fredag börjar det komma nya avsnitt igen! Missa inte detta på CastTV! ;) Lägger ut länk mm. på fredag, så får vi hoppas att det inte strular med avsnitten ;)

Hade Gött!

Stjärn fall!

Kategori: Allmänt

Go' kväll !
Nu har jag varit lite absent i skrivandet igen :P Men, det är för att jag inte har orkat :P
Iafl, nu har jag något att skriva om, och ni har tur och får en bild också ;)

Idag såg jag det jag aldrig trodde jag skulle få se! En stjärna som föll ^_^ Eller vad man kallar det... Såg ett starkt ljus, fara över himlen i världens fart. Sedan *poff* så var den borta! :O Adam hade sin idé och ett stealth plan - men den historien sparar vi till en annan gång ;)
Riktigt fränt iafl, så när jag kom hem satte jag mig och gjorde en snabb bild i photoshop :P Ganska nöjd, tycker ni? ;)

Hehe :P Copyright gäller på bilden ;) !

Innan jag satte mig och ritade pysslade jag om marsvinen lite - klippte klorna och sånt :P Kan inte fatta att Vilda är lika tjock som sin mamma :P Två tjockisar har vi här hemma ;) Kommer lite bilder på dem i sommar nog, då jag ska bygga en utebur så de får vara mer ute :)
Men nu ska jag dra och checka om maten är klar, och sedan kanske spela lite transformice ;)

Hade Gött!

Ny Layout!

Kategori: Web-design

God eftermiddag!
Har suttit sedan tidigt i morse och jobbat med en ny layout till min hemsida, och jag har nu satt in den och allt. Väldigt nöjd, och ska nog låta den se ut så ett tag. Kanske ändrar färger och header när det blir ny årstid dock ;)
Kommentera gärna vad ni tycker, ni har en länk här.
Kommentera gärna i Gästboken, och jag skulle uppskatta om ni ger förslag på hur jag ska fixa till Fotoalbumet, då detta inte är tillfixat alls! Alla idéer är välkommna! ;)

Hade Gött!

Skol-inlägg

Kategori: Allmänt

Go'eftermiddag på er!
Sitter på skolan, och datorkunskapen har just slutat. Nu är det bara en lektion kvar, men den börjar först 15.05.
Har inte bloggat på några dagar pga att jag har glömt bort *hehe*. Skulle göra det igår innan jag somnade, men då blev det inte av, då jag hade problem med datorn (den ville inte göra det jag ville). Det slutade med att datorn trycktes av, och jag la mig 'tidigt' :P
Slutar 16.05 idag, tror jag. Får se. Får även se om jag hinner med så mycket idag. Har naturkunskap att skriva, och 2 prov att träna till :3 *suck*

Men, nu ska jag strax gå ned till skåpet. Får se om det blir fler inlägg idag (?).
Iafl,
Hade Gött!!

På 3 dagar..

Kategori: Allmänt

.. har antaltet besökare minskat dramatiskt :3
Men ajja, jag skriver bara för skojjs skull xD Och jag skriver säkert om tråkiga saker satt :P

Iafl! Nyheter :)
Har hållt på med en vampyrbild i ca 3-4 dagar nu, och äntligen är den klar! Så stolt ^.^ Dock har han bara ett huvud, men så var det tänkt 8D Kroppen kommer senare - när jag orkar xP
Blev överlycklig iafl när jag såg att jag var klar, då man får ganska ont i ryggen av att sitta och rita hela dagarna i photoshop :P Kanske, bara kanske, ska bättra min ställning så den blir mer ergonomisk ? xD
Resultat:
Copyright Emilie Andersson!
Kommentera gärna, men tänk på att Copyright lagen, alltså upphovsrätten gäller på mina bilder! Detta betyder att ni inte får ta bilden utan tillstånd och använda den! Fråga innan!!

Hade Gött!

Go'kväll..

Kategori: Allmänt

..På er! ;)
Första dagen på det nya året lider mot sitt slut, och även lovet. Har ca 1 vecka kvar på det.
Dagen har tillbringats med Adam mestadels, men efter maten, kl 18:30 var jag på Bio och såg på nyaste Narnia filmen. Den var ricktigt bra, dock såg vi den inte i 3D då mamma inte är ett så stort 'fan' av det :P
Filmen är helt klart se-värd, så jag tycker att ni som inte har sett den absolut ska göra det! ;) Lite ledsen blir man dock i slutet (spoiler) då man får veta att Edmund och Lucy inte kommer vara med i någon mer film :'( Tråkigt..
Men slutet gott, allting gott. De räddar Narnia igen, som vanligt :P


Efter detta har jag suttit och ritat, och ritat xD Håller på med min första profil-manga-bild, och som kanske vissa kan gissa - Vampyr :) Sitter och färglägger atm, men har fastnat på vilken hårfärg det ska vara :P
Har ni förslag? Kommentera gärna :) Söker även ett litet namn till denna vampyr herre, så det kan ni också kommentera ;)

Hade Gött!