Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

Snön regnade bort, sen kom den tillbaka..

Kategori: Allmänt

Regnade natten mot idag. All snö försvann. Sedan började det snöa när jag gick till skolan :/
ajja.. life is hard sometimes :P

Ritade lite med brorsans ritplatta efter skolan, men vet ej om jag vågar visa :S Blev int så bra.. så det tar vi ngn annan gång :D TJoHo!

SNÖ, snö och mer SNÖ!

Kategori: Allmänt

Jo ni hörde rätt.. Det snöar! Och jag gillar det ej :S Visst det ger fina fotochanser, men jag är ingen som är super glad över snö, trots att jag bor uppe i Jämtland. Har hellre Sommar, sommar och mer sommar vet ni ;)

Iafl, har snöat hela dagen, och det kommer nog fortsätta såhär. Hoppas det inte har snöat för mycket tills imorgon! Det är ju skola då så..
Och nu kom jag just på att engelskan inte är klar tills imorgon :S Men hinner nog med det senare ikväll, för nu bär det av mot coop och sedan ska vi fika Glögg och Pepparkakor + bullar :) Mumsiii!!

Ha en fortsatt trevlig kväll :P Hoppas ni andra som bor lite längre ned slipper snön xD

K L Ä D E R

Kategori: Allmänt

Tjolahopp!
Var med mamma på stan igår efter skolan. Självklart hade jag inte pengar, så jag bara testade plagg :P
På Fanny hittade jag faktiskt en snygg kavaj och en ganska snygg skjorta (dock hade jag önskat att skjortan hade längre armar, och att den var kortare i längden).
Upptäckte då jag testade dessa plagg för skojjs skull, att jag dess utom brukar köpa för stora kläder ^^' Jag tänkte när jag först såg plaggen "de här får jag aldrig på mig.. det är ju S på dem!". Men in i provrummet gick jag, och gud vad bra de satt! Perfekt storlek ^^' Hängde sedan tillbaka dem - då jag inte hade nog med pengar - och gick vidare med mamma. Medan hon gick in på DK, gick jag en snabbis på MQ då fina Marre hade tipsat om att tröjjan jag ville ha fanns där. Jag hittade den på en gång, och nu hoppas jag bara att det är denna tröjja du menade Marre xD
Iafl. gick hem tomhänt efter ca 1½ timma på stan, och det kändes bra att jag inte hade gjort av med pengar där ^^' Kanske ska börja köra detta varje gång jag är på stan xD Höhö :P

Förklaring - C4D

Kategori: 3D

Tjo!
Marre blev lite brydd vilket program jag jobbar i när jag gör alla roliga grejjer, så tänkte berätta!

Jag använder mig av Cinema4D, vilket är instalerat på skolans datorer. Det är ett 3D program där du kan göra allt från animerade filmer med ljud, till stillbilder.
Har ni tex. sätt Tin Tin? (Nyaste filmen). Den är gjord i just detta program. Det finns även mängder av andra filmer som är gjorda där.
Vill ni veta mer om programmet så besök deras hemsida! Maxon.net

Och jag får alltså använda mig av detta program då jag läser Teknik med inrikting Virtuell Design på Wargentin skolan :) Själva inriktningen känner jag är helt rätt för mig (synd bara att de först nu slog ihop så att man får programera hemsidor också :P)

Nu vet ni ;)

Öppet Hus

Kategori: Skolan

Detta gör jag;

Breaking dawn och foto

Kategori: Fotografering

Tjolahopp!
Imorgon kväll blir det Breaking Dawn part 1!! :D Längtar ;) Fast typ alla säger att den var tråkig :/ Hope not..

Titta vad fränt öga! Blått :)
(Älskar det blåa ögat :D)
Iafl. Jag har insett är jag är supersugen på att fota hästar! :S Kanske är för att jag bara fotar hundar..?? xD Iafl så hoppas jag komma iväg till travet någon dag. Kanske drar med mig Adam om han orkar följa ;)
Insåg detta idag då jag kollade in på marre's blogg, och även när jag satt och läste lite fotogrejjer; Guud vad jag saknar att fota hästar! Älskar hur deras ögon kan visa deras känslor. Blir så fina kort på dem :)

--
Idag då? Jo det blev en tidig dag för mig. Gick på skolan för fotokursen vid 08.15. Sedan slutade jag vid 11. Soft!
Drog ut och tränade Salsa lite med hennes kaninpäls-dummy! ;D Otroligt kul tyckte hon att det var, och jag ska erkänna att jag inte fick till någon bra bild :S Svårt att fota en hund som far fram och tillbaka - hit och dit i 120km/h typ xD Hon var så galen i dummyn'!
Vi körde först bara att hon skulle hämta, och sedan körde vi 3 linjetag. Gick kanon! Linjetaget kunde jag inte fota, då detta skedde i skogen - och alla bilderna blev HELT oskarpa. Så jag filmade, men tyvärr så kan man inte ladda upp filmer här, så ni får nöjja er med bilder från idag ;)
.p.s de saknar logga då dessa sände jag till salsa's uppfödare. Orkade alltså inte sätta på min logga :P Ni vet att det är copyright ;) d.s..

Copyright Emilie Andersson! snyftis.blogg.se och foxtailphoto.webb.se!
Copyright Emilie Andersson! snyftis.blogg.se och foxtailphoto.webb.se!
Copyright Emilie Andersson! snyftis.blogg.se och foxtailphoto.webb.se!
Copyright Emilie Andersson! snyftis.blogg.se och foxtailphoto.webb.se!

Cinema4D

Kategori: Skolan

Tjo!
Sitter på skolan och leker i Cinema4D. Ska snart börja med en stor uppgift, så tänker igenom mitt "manus" samtidigt som läraren går igenom lite nya saker, som vi kan ha användning av när vi gör det.

Nästa vecka iafl är det öppet hus, och jag och min klasskompis Nellie har blitt' valda att vara här då ^^' Han frågade oss om vi ville, men det var ingen "Ja/nej" fråga. Vi fick helt enkelt bara vara med i vilket fall, då han behövde tjejer som kan hjälpa till, bara för att det nästan inte finns tjejer längre som söker it - och jag å nellie är de enda typ som har Virtuell Design, så han kunde inte ta folk från 3:an :P
Ajja, life goes on!

vill ni se vad jag gjort?? :D
orginalbild inte (c) av mig.
(Grejjen som är typ en kloss, kan ni föreställa er är en leksak, och den åker runt sitt-grejjen) :D
(Bilden är en vi fick från en mapp på skolan. Jag äger alltså inte orginalbakgrunden.)

Hade Gött alla 6 pers som mystiskt nog besöker mig :P Vet nu vilka 3 av dem är ;)

Okej, jag erkänner - Bloggtorka!

Kategori: Allmänt

Helt klart så har jag åter igen glömt bloggen, men det är OK för typ ingen läser och förväntar sig att jag ska uppdatera - förutom de söta små änglarna Bella och Marre ! Jag har er och tacka för "alla" besök jag får varje dag ;)

Iafl. Jag är helt idé-fattig. Fotar knapt. Vet inte vad jag ska skriva om. Så tjolahopp!
Nu börjar lektion, dags att gå ;)