Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

Fäviken Game Fair

Kategori: Allmänt

Ja, då har jag haft lite lust att sätta mig framför datorn då. Vilket inte upprepas så ofta när man har främmande! ;)
I lördags kväll kom Kerstin och hennes "guube" Ingemar hit enda ifrån Gotland! Tänka sig att de offrar solen för att få se fjäll för första (?) gången.. :/
Iafl. Vi har varit till Åre (besökte Copperhill, och drack latte! ;)), samt Fäviken Game Fair!! Otroligt rolig "familje-tradition" som  jag helt klart kommer fortsätta gå på! Massor av roliga grejjer var det där, men roligast var ju "hund-torget" där massor av hund aktiviteter pågick. Vi låter oredigerade bilder tala åt oss!
Bilderna är inte redigerade elr något, så därför kan vissa vara lite utzoomade - brukar fixa lite närmre bild i photoshop. Me de beskriver Fäviken iafl väldigt bra ;)
Idag har vi varit på Loppis och druckigt kaffe i badhusparken, nere vid sjön alltså för er som inte visste. Imorgon kanske det bär av mot platsen där jag växte upp och lärde mig gå samt prata.

Pauper Fiducia

Kategori: Allmänt

Jag lever. Orkar inte blogga bara..

I'ÄM BACK!

Kategori: Pojkvännen och Jag

För er som inte visste, så är jag nu hemma! Kom hem igår eftermiddag/kväll efter en lång biltur (ca 9 timmar).
Veckan har varit fullspeckad som säkert många vet, och jag är än lite trött. Sov till 12 idag ;). Ganska ovanligt för mig.. Har inte fått mycket gjort idag, men har iafl hunnit redigerat bilderna från där nere, så dem hittar ni på min hemsida om ni vill kika lite på dem ;). Samlade allt där i ett och samma album.
 
Tack återigen till Marre & Bella för en underbar dag på liseberg! Och en rolig dag med Bella på Skara ;) Äntligen har vi träffats, och jag längtar så till nästa sommar! ;D Då invarderar vi Skåne bella!!! XD Marre se upp..
 
Nej, nu känner jag hur trött jag är, och kommer säkert vilja ändra något i detta inlägg imorgon bitti.. Bla bla bla..
KÄÄÄR i denna ursnygga häst!!!
Hade Gött!!!
Tösa satt i fjösa å sket.. höhö :3

Uddevalla - Liseberg

Kategori: Allmänt

Tjoho, lyckades fixa lite internet vilket är otroligt gött :)
Sitter i Adams farföräldrars kök just nu och känner den otroliga doften av jordgubbar, som just blev deckorationer på Adams tårta, som hans farmor stått och bakat. Inget klår den lukten.
 
Igår var det Liseberg för hela slanten, och jag träffade mina otroligt underbara vänner Marleen och Isabella! :) Jag hade otroligt kul, och hoppas att de hade det också såklart! ;) Adam, Jocke samt Jesper var även med, men när vännerna hade kommit dit spenderade jag mer tid med dem, då detta var en otrolig chans att äntligen träffas på riktigt, och inte bara chatta/prata via skype hela tiden dag ut och dag in. Vi åkte ALLT. Till och med AtmosFear, vilket jag lite ångrade när vi satt där längst upp med dinglande ben.. Men jag han inte ångra mig länge innan maskinen som höll i själva "stolarna" släppte oss i fritt fall, och vi störtade mot marken i världens fart - och skrik.
Sedan blötte vi alla ned oss rejält i Colorado och FlumRide. Jag gick med "nedkissade" byxor hela dagen tack vare sistnämnda. Fick nämligen sitta längst fram i Flum Ride utan poncho osv, och självklart var världen inte snällare än att den lät mig få en rejäl dusch.. Så gick det med att möta marre och bella torr i kläder & hår. De må ha trott att jag gillar "blöta" stilen ;)
Kvällen kom, och jag insåg att jag glömt p-pillrerna i bilen.. Så vi fick säga hejdå utan att åka ett sista åk tillsammans. Tur var väl det, för alla var otroligt trötta, och adam som verkade mest trött var tvungen att köra. Så hade vi varit längre där hade han kanske varit ännu tröttare.
 
Tyvärr fick jag inga bilder på mina vänner, men det gör mig inget - de har filmat, så kanske blir det ngn print bild där ifrån.
 
På fredag blir det skara sommarland/vattenland och då ska även bella med.
Hade gött!

Dagens; Not without a fight - Pillar

Kategori: Pojkvännen och Jag

(en av mina porslinsdockor jag försöker få såld.. Tänkte att en bild måste jag ha med iafl :P)
Ja, då sitter jag här framför datorn, när jag egentligen borde sitta bredvid min väska och packa ned alla grejjer. Men jag antar att jag känner mig lite för lat för sådant ;).
Imorgon bär det i alla fall av mot Uddevalla tsm med: Adam, Jocke och Jesper (Adams lillebror). Vi åker tidigt på morgonen - som jag säkert nämnt flera gånger - och är framme mot kvällen troligen. På måndag ska vi på Skara, då enligt vad vi vet hitills är veckans finaste dag. Sedan ska vi göra en massa annat skojj, bl a gå på Liseberg.
Jag ska även träffa två helt otroligt roliga och vänliga personer - Marleen & Bella. Om de nu tar fingret ur röven och bestämmer sig om de vill med eller ej(!?) ;).
 
Har även tiggt till mig att få ta med systemkameran, och jag har även "snott" (lånat) en lite väska av mamma. Så kommer kunna fota lite :) Kameran stannar dock hemma från Liseberg samt Skara sommarland/vattenland. Annars ska den få vara med ganska mycket, så jag hoppas såklart på mycket fint väder(!). Allt detta regn får försvinna -.-
 
Nej nu ska jag ta mig o kragen och försöka få klippa min brors hår :D Eller packa...
Vilketsom, ha en trevlig fortsatt vecka! Ni som vill mig ngt kan lämna en kommentar som jag ser när jag kommer hem, eller skicka iväg ett sms till mig (för er som har numret vill säga!).
Kramar!

Sent, men jag är vaken!

Kategori: Allmänt

Sitter med lindad handled vid datorn - ganska sent, I know.
Varför har jag då lindat handleden? Jo, vissa kanske kommer ihåg att jag överansträngde den eller något för några månader sedan vilket gjorde att jag fick ha den lindad ett tag. Allt blev bättre, och den har varit helt återställd - tills adam lyfte upp mig utan förvarning, och jag hade min hand lite konstigt så efter det har det gjort ont igen. Så nu är den lindad, och jag ska snart ta bort det för att lägga mig i min säng och läsa innan sömnen nalkas.
 
För övrigt så är jag beroende av Hungerspelen - så där på det sättet bara jag kan bli ;) Men denna "sjukdom" kommer gå över om några månader. Om ni snackar med mig då, och jag fortfarande är beroende så får ni faktiskt klaga - eller hur bella? ;)
Läste ut sista boken i går kväll (tisdagskväll) eller natt kanske man ska säga.. Och jag ångrar det. Jag skulle ha dragit ut på det hela. Ush,  utan att spoila för mycket; Why did almost everyone DIE!?!
Sådär ja.. Nu längtar jag bara efter de två sista filmerna i serien :D :D *Beroende*.
 
Nej nu ska datorn av, och jag ska läsa lite Vampire Diaries innan jag somnar. Ha en trevlig fortsatt natt för er som läser nu, för er andra som läser när det är morgon/dag; God morgon ;D
ps. På söndag morgon går "tåget" mot Uddevalla. Kommer troligen inte kunna blogga för än jag kommer hem - efter ca en vecka. Men jag lever iafl :P ds.

I'm not a piece in their game

Kategori: Pojkvännen och Jag

Då är det söndag kväll, och imorgon början första dagen utav 2 som är mina sista jobbdagar. Sedan har jag jobbat klart. Freakin' awesome :) Dock så gillade jag det här jobbet pretty much, så ska nog söka "vikarie" jobb där :P Vi får se.
Annars så har denna helgen varit skön och allt. Varmt var dag (typ 21 grader i solen idag :P) så jag har haft chans att sola och lite allt möjligt. Har även varit hos dem med labbarna, så jag satt och snackade hund ganska länge. Vi gick även en tur i skogen med den enda hanen, osså sparkade vi boll med hundflocken ;) Labben är en så otroligt snäll ras, och de bara älskar att få vara med :P
 
Men iafl. Blir lite dåligt uppdaterat här, men det är endast för att jag aldrig är inne på datorn nästan :P Jag jobbar, är med adam, sover, äter och är med familjen. Datorn får inte riktigt plats när man har fullt upp ;)
En bild som ljusar upp min frånvaro :P
Sööt apa!?! :D
 
Men nu ska jag ta mig en dusch, och göra mig i ordning för sängen! Imorgon jobbar jag 8-15 så jag må vara pigg då ;) Ha en trevlig fortsatt kväll!