Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

Old Pine

Kategori: Youtube

Utlottning av Hemside Layout!

Kategori: Web-design

Ja, som rubriken lyder, så lottar jag ut en skräddar sydd layout för just din hemsida. Kravet är bara att jag kodar endast Weebly hemsidor!
Så, är du sugen på att ge din hemsida en fräsch layout inför sommaren? Delta i denna utlottning genom att kommentera detta inlägg! Enklare blir det ej ;)
UPPDATERING: Glömde säga att jag kräver att du som vinner skickar egna bilder som du vill använda! I och med att du skickar dem sedan när vinnaren är korad, så lovar jag att de tas bort så fort hemsidan är klar och levererad!

(Skälet till att jag bara kodar i weebly är för att jag bara har lärt mig att koda där än, och har en mall för koden vilket gör att hemsidan blir klar fortare!)

Smakprover på vad jag kan göra.

Närsök & Linjetag

Kategori: Fotografering

Tjolahopp.
Körde lite träning med Salsa när jag slutat skolan idag. Dock må jag säga att hon lyssnar mer på mamma än på mig :P Jag kan stå där *ett pip i visselpipan* (= Stanna & titta på matte).. och Salsa bara vimsar runt :P Där står jag och skriker "VÄNSTER! SALSA VÄNSTER!!".. Hon bara lallar runt.. Suck.
Men vi fick lite träning gjort iafl. Närsök gillar hon, då hon börjar söka så fort jag sätter igång med signalen. Otroligt skojj. Mindre skojj när man är själv dock är att hon oftast ser vart man lägger dummiesarna :P Så hon springer rakt på dem istället för att söka. *suck igen*

Bilder vare..

Salsa med packningen sin :)

På väg in med närsöks dummy.

Nästan framme :)

Glad tjej.

Fina Salsa efter träningspass.

Tjejen kan apport med dummy ;)

"hopp" :)

Salsi ser en Golden hane lite längre bort xD

Hade gött!

Pizzaaa!!

Kategori: Korv m. Bröd

Jupp, jag sitter och äter Pizza på mitt rum :)
Kom hem från skolan, gick ut och fotade lite random innan det började regna, och min bror tyckte att jag skulle rädda kameran innan den blev för blöt :P Sedan gick jag in, startade datorn och ställde mig och Diska grovdisk. Fatta att jag gjorde det frivilligt! x'D Mitt i allt kommer mamma hem och man hör "Emilie kom hit.." jag typ.. öh "mamma jag diskar, varför måste jag komma?" då blir hon sur och säger "nähä, skit i gott-gotti-gott-gott då!" *Emilie springer snabbt som blixten "Pizza???? :D" *I'm saved! Thank you god!*. Höhöh :D
Så nu sitter man med vad som finns kvar av den på mitt rum och ska se Förhäxad. Mikael fick nämligen "smaka" av pizzan, och GUUUD vad han har börjat äta -.- Åt upp halva min pizza :'( *R.I.P*..

Well, tråkigt inlägg om mitt fina liv x'D
Cya later!

Skola - Ekande Sal

Kategori: Skolan

Tjo.
Sitter i en ekande datorsal med Nellie i klassen. Fan vad skönt med Windows 7! :D Vi fick nämligen tillträde till en sal som vi kunde sitta själva i, och det är gött för här finns nyare datorer :).
Klockan 10.30 bär det av mot en föreläsning på Gamla teatern, vi ska få höra om vintkraft och sånt. Vet inte om jag är så intresserad, men slipper lite lektion iafl vilket är ganska skönt då man börjar bli skolleds så här nära mot sommarlovet :P

Men nu ska jag ta och se och inte lite jobb kan bli av. Hö.hö..
Have a nice day!
Copyright Emilie Andersson at snyftis.blogg.se and foxtailphoto.weebly.com
(wei, typ all snö borta :))

Travet

Kategori: Fotografering

Tjoho.. ett tag sedan jag bloggade. Men nu har jag varit i farten.. xD Ni som inte vet varför jag inte bloggat, HAHA.

Iafl. Var på travet idag och fotade ca 700-800 bilder ;) Dock orkade lilla jag bara redigera 87 st ;)
Vill ni se fler än jag kommer visa nu? Besök min hemsida! www.foxtailphoto.webb.se. Kommentera gärna också :)

Copyright Emilie Andersson
Copyright Emilie Andersson

Copyright Emilie Andersson
Så.. fler hittar ni på hemsidan.

Hade gött.

Sweet!

Kategori: Fotografering

Tog bara 1 dag för paketet att komma hit, och nu är det öppnat och välkomnat! Fast dock mest av mig, mamma är lite tveksam om hon vill fota på söndag när jag har en extra grejj på kameran xD Så har jag tur slipper jag ställa ut Salsa! Vill verkligen inte vara i ringen.. hatar att tävla >.<

Här har ni vad dagens paket innehöll:

Nu ska jag bara lista ut vilken höjd jag ska ha den på osv.. finns 5 olika lägen man kan ha den i - och jag har den på nr 2 nedifrån just nu. Men vi får se om ngn annan passar bättre!

Beställt

Kategori: Fotografering

Nu har jag med mammas hjälp (tack mamma! <3) köpt något som är i stan inom 2-3 dagar :) Ni som inte vet vad, får se när paketet kommer hit :D I'm so happy!!

The Hunger Games

Kategori: Allmänt


Okej, har sett filmen nu. Nu vill jag att återstående filmer ska komma ut, osså ska jag nörda böckerna! KLART SLUT!
ALLA BORDE SE DEN!

Labbar

Kategori: Korv m. Bröd

Nu har man kommit hem efter någon timma hos min svärmors bror. Gott om hundar fanns det där, det säger jag bara ;) Och ALLA ville gosa på samma gång.. De var så uppe i en att jag nästan blev dränkt av en skål som de kom åt så att vattnet skvalpade på mig. Som tur var nådde det bara foten..
Och ni som kommer ihåg dessa valpar:

Kan jag säga till att vi var hos denna uppfödare alltså. En valp ur denna kull behöll de, och guud så stor hon blivit! Och hon är ganska mycket Salsa upp i dagen xD Skulle leka och bita i allt, och de har liknande uttryck. De är ju inte ens samma ras elr nått! x'D Men skojj var det! Och hårigt värre.. Alla hårade nämligen just nu.
6 labbar + byte av hår = Dammigt värre! Men, jag har inget emot sånt. Våra är likadana så. Å våra har långa hårstrån.. dessa är korta och fastnar inte på samma sätt på kläder mm.
Tyvärr blir det inga valpar hos dem i sommar, så jag hoppas någon annan ska ta valpar i närheten och jag ska få komma å kanske fota, eller klappa iafl xD Valpar är ju så goa!
Måste skaffa hund själv i framtiden.. så mysigt. :)

Men nu ska jag surfa lite mer, och sedan är det dags för middag innan det bär av mot Bion! Jag och min mor ska se Hunger Games! :D :D FINALLYYY!

Hundvakt

Kategori: Allmänt

Familjen blev hundvakt igår, och imorgon åker de små igen. Vad fort tiden går :'3
Sov hos adam natten till idag, då jag hade sovmorgon till 13:35, och vi åkte hem hit i morse för att först ta ut familjens hundar, och sedan gick vi en prommenad med småttingarna. Känns ändå ganska skönt med små hundar.. de går att plocka upp om det så behövs - jag menar en hund som väger typ 5 kilo är lättare än en aussie på typ 18 kilo :P Skönt iafl.
copyright Emilie Andersson.
Mys pys med molly. Enda bilden där busen sitter stilla xD Dyllan ligger i köket och tigger mat, så han får ligga kvar där. De flesta vet hur den sötnosen ser ut :P

Målat i Photoshop CS5

Kategori: Ritat

..men en Wacom Bamboo. (fick låna brorsans).
Klar efter ca 4 timmars arbete..
copyright emilie andersson
(för en större bild:copyright emilie andersson)

Säg gärna vad ni tkr osså vidare.. ingen har kommenterat hittils så.. och jag vet att mulen blev fail.. jag är dålig på sånt -.-