Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

MapleStory + SKype = True <3

Kategori: Allmänt

Ahahaha.. Nu blir det en kväll (igen) med maplestory och skype. Snackar med "grabbarna", och vi spelar även maple allihop. That's life :D Höhö yes..

Slut med prat! CYA little ******* :D :D :D

I'm tired, and I'äm sick..

Kategori: Allmänt

Tjo skriver jag idag också, även fast jag i denna stund inte alls mår bra. Min förkylning har blivit värre på bara någon timma! Halsen svider och gör ont, och just nu känner jag mig inge pigg alls. Hoppas jag mår bättre imorgon.. Vill inte missa en chans att åka skoter! ;)

Iafl. Har inget Photoshop just nu, men har kommit på ett flertal idéer till hemsidans nya layout. Därför kommer det nog dra ut på tiden innan den nya kommer upp. Har även tänkt att ändra här på bloggen.. typ göra allt vitt och tråkigt. Feelin' like doing that right now..

Näe nu blev 're ett tråkigt inlägg, och jag ska trycka ned allt på datorn och bara nörda anime. Känns som en sådan dag! God natt till er alla!

Huge change..

Kategori: Fotografering

Ville bara lite snabbt visa vad jag har förbättrats i fotografering under 1 år.. första bilden är 2010, och andra 2011. Gud vad mycket bättre bilder jag tar nu! :) För att gemföra mer, besök min hemsida: http://www.foxtailphoto.webb.se


Foto: Emilie Andersson. Foxtailphoto.webb.se / snyftis.blogg.se. (Meet MyOwn Up Star på bilden)
Mycket bättre nu på att ställa in kameran, få till ljuset och allt annat. Så nöjd när man kan se förbättring :)
Senare kommer jag visa från 2009 så ska ni se vilken skillnad! xD
(Sorry för att kira är ovårdad på denna bild :3 Nu har jag hittat sax och allt, och imorgon ska hon trimmas!)

Kort-Film

Kategori: Allmänt

Tjo!
Idag har man hunnit med mycket må jag säga.. Har varit ned på Alina Systems med min dator som tyvärr kraschade, igen, igår. Den blev lagat tack och lov! (Vilket jag tror att även min mamma säger, då hon avskyr när jag sitter vid hennes :P Hon kommer inte fram..) Sedan har jag filmat när jag tränat med Salsa, lite film av det nya tricket jag lärt in. Vi finslipar än, men jag tyckte det var en rolig grejj bara att göra ;) Sedan har jag redigerat det jag fick ihop, och lagt upp på yö-tube! Så här har vi filmen:


Cya later aligator!!!

MellandagsREA

Kategori: Allmänt

Tjo!
För er som inte har mig på dayviews; MIN DATOR FUNGERAR! Mammas och hennes killes julklapp till mig vad att i smyg laga datorn x'D Så nu har jag en dator som funkar FINALLY! Av Adam fick jag även en kylplatta med fläkt, så att datorn inte ska bli överhettad ;) Nu återstår bara allt arbete med att installera allt igen x'D

Julklappar jag fick i år;
- Pengar
- Pengar
- Pengar
- Kylplatta t. datorn
- Handduk
- Shower Gel
- Bio biljett
- 2 presentkort på H&M
- ett ljus gjort av min lillebror på skolan.

Det tror jag var allt.. Men om ngn familjemedlem läser detta, och kommer på vad jag glömt; Kommentera :P

Idag på mellandagsrean köpte jag mig en datormus - otroligt skön passform, och trådlös ;) Bara 299 kr! Som hittat :P Sista som fanns kvar också utav den typen, även fast det inte var rea på dem :S Ajja. Glad är jag nu!

Adam stack på jobbet för ett litet tag sedan, så nu sitter jag här och installerar saker.

Merry X-Mas!!!

Kategori: Fotografering

Efter skolan, och efter stan, stack jag ut och fotade hundarna precis innan solen började gå nedåt. Perfect ljus hade jag, och dessutom fanns det en stig ut på fältet - Kanon! Älskar att fota ute på fältet, då det är den enda öppna platsen där jag kan ha hundarna lösa under en fotografering, vilket är ett måste då  man ej vill få med kopplen på bilderna! Ska försöka hitta fler ställen att fota på, inte för långt bort. Men tills dess; Alla mina bilder fotas på fältet utanför mitt hus ;) Alla förutom Hästbilderna, marsvinsbilderna (fotas på bakgården), och kaninbilderna (fotas också på bakgården). Men det blir ju mest hundbilder, så nu vet ni min hemlis :P OMG!! :3

Bilder var det..
Foto: Emilie Andersson. Foxtailphoto.webb.se / snyftis.blogg.se. (Mysslä's Chilepepper Salsa delight på bilden)
Foto: Emilie Andersson. Foxtailphoto.webb.se / snyftis.blogg.se. (Meet MyOwn Up Star på bilden)
Fler bilder hittar ni här.
Som vanligt använde jag mig av: Canon EOS 1000D, EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6

"My Love, leave yourself behind.."

Kategori: 3D

"..Beat inside me, leave you blind"

Sitter och lyssnar på Sia så här i slutet av lektionen. Har animera själva flygturen, så nu ska jag ta och trycka av Cinema4D och dra ned på stan för att möta brorsan!

Ha en fortsatt trevlig dag ni som stalkar min blogg! ;)

Börjat animera

Kategori: 3D

Då har den långa resan med att animera min film börjat! Har redan varit tvungen att ta bort all animering och göra om, då jag råkade animera fel del *suck*.. Men men!
Mitt i livets mörka stunder kom jag på denna låten, och kommer även ihåg vad bra jag tyckte denna film var när jag var liten! Guud så bra den var ;) Tror jag ska se den igen, trots att animeringen är från 80-talet ;)

Birdie got Friends!

Kategori: 3D

Tjo! Sitter och jobbar med mitt arbete som vanligt, och äntligen har jag nästan ett helt manus. Det förra var bara att skrota, då jag inte skulle hinna bygga allt. Jag menar, har tagit mig sedan denna lektion började vid 1, tills nu, att bygga bara 2 till fåglar!! Oh not good! Så nu ska jag snart börja animera. Men ni får en screen-shot på de senaste fåglarna iafl! :) De är bara uppställda, och jag har inte fixat skelettet än på denna bild ;)
Birdie (C) Emilie Andersson 2011-2012

Btw, sitter och äter min fina macka också xD Höhö :P Nödproviant behövs alltid! :) Nybakat bröd (bakt igår) med leverpastej och smörgåsgurka på - Mums! :) Ingen bild dock, sorry :P

Rolig fakta;
- Att rendera ut en bild av mitt projekt (en ruta) tar ca 10 minuter.
- Det som tar upp all plats är träden.
- Tog jag bort träden skulle det ta 30 sec att rendera en ruta.

De ni ;)

Rösta!

Kategori: Web-design

Nu vill jag att folk röstar och tycker till om VILKEN logga som är finast? "Loggan" innebär; Hunden och texten vid den.

Tyck till vilken ni gillar mest! :)
Foxtailphoto loggotype
1.
Foxtailphoto loggotype
2.
Resultatet kommer senare synas på min hemsida, där den som får mest röster kommer pryda hemsidans nya layout som räknas bli klar runt början av 2012! :)

Awsome!!

Kategori: Skolan

Okej, nu orkade jag inte tänka ut en rubrik, då mitt tangent bord är helt cp.. eller mammas :3
Men iafl! Fick G+ idag på ett prov man bara kunde få G på xD Kan berätta lite bättre:
Förra veckan hade vi prov i Filmkunskap, och det gick ju helt okej. Dock är mitt självförtroende lågt, så jag trodde det hade gått piss. Blev arg sedan när jag väntade på att Adam skulle hämta mig vid skolan, då två tjejer från kursen stod och rökte och pratade. Rökande hatar jag *sorry* och de pratade rent utav skit! De stod och snackade typ såhär: "Haha vi kommer ju lätt typ få VG på det här provet." sa tjej nr1. Tjej nr 2 "Men man kunde ju bara få G?". Tjej 1 "Ja, men vi skrev ju sjukt bra och visste precis vad man skulle skriva. De andra skrev säkert fel totalt!" *skrattar båda två.* Sedan ser de mig, släcker ciggen, och springer iväg. HA!!
Idag då. Tjejerna kom till lektion, sätter sig. Läraren börjar prata och säger sedan "Ni får tillbaka proven i slutet av lektionen. Man kunde bara få G, inte högre - bara lägre. Så förvänta er inga VG'n. Också vill jag att ni tänker noga på kommentarerna jag har gjort åt er alla". Sagt och gjort, lektionen gick. Tjejerna försvann någon stans mitt i, och sedan när de kom tillbaka var de tvugna att fråga om de fick sluta tidigare. De hate typ ett möte eller jag vette f*n.. Jag rent av SPRANG fram och tog mitt papper vid slutet av lektionen! G+! Jag skriver inte detta för att skryta, utan för att visa hur FEL de två tjejerna hade. De vågade ju inte ens se vad de fått. Läraren frågade, men de typ "vi tar det efter lovet..." :P HA HA hA... öö ja.. Kommentaren på mitt papper var iafl "Insiktsfullt!"... what does she mean by that? xD Haha jag fick kortaste kommentaren iafl ^^' Så hon var nog nöjd! Och jag var nöjd ;D Dagen räddad ;)

Och nu har jag babblat en massa! Booring I guess?? Well jag tystnar nu och går upp för att se om middagen är klar då ;)
Kommentera gärna mitt förra inlägg vad ni tyckte om vad jag hittils hade renderat! :)

Birdie Project update!

Kategori: 3D

Hann inte uppdatera förut på skolan, då jag höll på att rendera ut en bild precis när vi slutade och skulle på Lunch! N hade brottom, så jag fick nöjja mig med att lägga in på bdb bara. Här har ni en liten bild av screen-shoten jag gjorde. Sorry för dålig kvalité, och liten bild. Större  kanske kommer imorgon  ;) Men då måste jag rendera allt igen :P
Copyright Emile Andersson - Birdie School  Project.
(Rendering pågår än när denna togs..)

Birdie Project

Kategori: 3D

Tjo!
Sitter på sista lektionen på skolan, och mina problem verkar nu vara lösta! En person på sajten c4dcafe.com hjälpte mig med en grejj som kan få detta att funka!
Ska testa det han sa till mig, imorgon. Har denna lektion (Digitaltskapande) imorgon på morgonen med. Så då ska jag sätta mig ned och lyckas hoppas vi! :)

Iafl! Birdie har fått lite nytt utseende nu. Och jag vet inte om "Birdie" passar så bra längre? Eller gör det de? x'D Kommentera! Ni ser själva ändringarna.
Förhoppningsvis kommer jag dokumentera här lite hur det går de kommande veckorna jag jobbar (nästa vecka + efter jullovet) så jag själv senare kan se hur allt utvecklats. Men vi får se! Ni kommer iafl att få se sneak-peaks ;) That I can promise.

Here comes the new Birdie!
Birdie project Copyright Emilie Andersson 2011-2012.

SoVa!

Kategori: Allmänt

Tjolahopp!

Glad nyhet; Måste köpa en ny dator! Kommer kosta för mycket att reparera gamla (om jag inte redan sagt det) så efter jul blir det mellandagsrea! Ska försöka hitta mig något billigt men bra! Ska ha mycket minne på den. Sådeså! :P
Åh vad jag längtar efter att få slösa pengar *not*.. Jag som ville köpa en kamera :S Ajja blir att börja jobba! Ngn som har förslag vart man kan käna sig en slant ? :) Jobbar helst helger :P Men veckodagar ( tisdagar/torsdagar/fredagar) går också bra. Förslag ges i kommentar-formuläret nedan ;)

Hoppas kunna komma iväg och fota snart också! Om jag har tur med vädret i helgen, ska jag nog ta mig en tur mot travet. Hoppas kunna dra med mig Adam eller ngn annan dit ;)


SoVa!

Kategori: Allmänt

Tjolahopp!

Glad nyhet; Måste köpa en ny dator! Kommer kosta för mycket att reparera gamla (om jag inte redan sagt det) så efter jul blir det mellandagsrea! Ska försöka hitta mig något billigt men bra! Ska ha mycket minne på den. Sådeså! :P
Åh vad jag längtar efter att få slösa pengar *not*.. Jag som ville köpa en kamera :S Ajja blir att börja jobba! Ngn som har förslag vart man kan käna sig en slant ? :) Jobbar helst helger :P Men veckodagar ( tisdagar/torsdagar/fredagar) går också bra. Förslag ges i kommentar-formuläret nedan ;)

Hoppas kunna komma iväg och fota snart också! Om jag har tur med vädret i helgen, ska jag nog ta mig en tur mot travet. Hoppas kunna dra med mig Adam eller ngn annan dit ;)


House of Night

Kategori: Allmänt

Tänkte tipsa om denna über-bra bokserien; House of Night.
House of night är en bok-serie skriven av P.C Cast + Kristin Cast. Serien handlar om en flicka vid namn Zoe, som efter att ha blivit märkt hamnar på en internatskola kallad Nattens hus, eller House of Night. Nattens hus är en skola för ungdommar som är på väg att bli vampyrer. Zoe vill bara passa in, men efter att ha insett att detta blir en svår grejj, börjar hon bara hänga med i svängarna.
Vill ni veta varför bör ni läsa boken kan ni gå in på wikipedia och läsa en riktig liten sammanfattning av boken ;)
Första boken heter på svenska "Vampyrens Märke" och är alltså den första delen på den än så länge 8 delar långa serien. Bok 9 ska 2013 komma i USA, och när den landar i Sverige med svensk översättning är okänt.
Tycker helt klart att ni som gillar fantasy och lite vampyr aktigt ska läsa denna, då det är en helt suverän serie med inte alls så många sidor (tyvärr :$).



Själv är jag på 6:e boken som jag har reserverat. Hoppas att de 2 som är före mig inte är tröga med att läsa, för jag vill läsa den NU kan jag säga! :P Otroligt spännande. Vill ni ha bevis kan ni fråga min pojkvän. Han vet att jag kan ligga uppe till 2 på natten bara för att läsa ;)
Och som jag tidigare sa så har tyvärr böckerna inte så många sidor. Alla ligger på runt 400 sidor - och jag tycker om böcker med minst 500 sidor ;)
Lätt läst och spännande! Hoppas kunna skriva en lika bra bok själv i framtiden. Kan erkänna att jag själv sitter och grunnar på en bok, och jag skulle behöva Marre's och Bella's hjälp med handling TACK! :3

Peace out.

Sitter å lyssnar på Nightwish!

Kategori: Allmänt

..samtidigt som jag pillar på något på min rygg som känns som en finne, men gör sjukt ont! BLÖ! Nu ska jag bara babbla på ;D :
Förresten, har ni någonsin fått hjärnsläpp när ni ska logga in på blogg.se ? Jag råkade skriva "användarnamn; snyftis.blogg.se" .. lite tokigt där? Ö, ja ;D

Iafl! Har nu blivit klar med min engelska grejj som ska vara klar tills imorgon. Eller, egentligen ska den skrivas imorgon på lektion, men jag fuskade och gjorde den nu xD Så imorgon ska jag bara skriva den för hand och lämna in ;) SOft!

Ajja, nog med böl och skryt ;D

Studio fotografering

Kategori: Fotografering

Okey, idag upptäckte jag att jag verkligen har långt kvar tills jag är en bra fotograf :P SUGER på studiofotografering! xD
Jag ställde in vitbalansen så att bilderna inte skulle bli så orange. Tar korten, i kameran ser allt bra ut. Sedan tankar jag in bilderna i datorn - POFF! Oranga bilder :( Ajja det var roligt att fota iafl xD Dock blir det inga bilder, då jag fotade en annan i fotoklassen som jag inte alls känner. Kan inte bara gå fram till honom
"Hej du! Du vet att du är med på bilder på min blogg va? Ville bara kolla att det var OK. Vill visa mina polare längre ned i sverige vad dålig jag är på att fota!".. Näe det går ej xD Sååå.. No pics!

Iafl lyckades jag redigera dem så att de såg ut som i verkligheten tack vare mina PS skills *host*. ;)
Lade till lite cyan och ändrade vitbalansen lite grann. Osså trixade jag lite mer. Kommer inte ihåg vad allt heter, då jag använde skolans datorer - och de har svenska PS. Jag förstår bara engelska! xD SÅ jag tryckte lite på känn och typ testade mig fram :P Skojj att veta va!? :D

Nu när jag bombat er med tråk tänkte jag visa vad jag gjorde igår efter skolan :)

TADAAAAA!
Copyright Emilie Andersson at snyftis.blogg.se and foxtailphoto.weebly.com
Copyright Emilie Andersson at snyftis.blogg.se and foxtailphoto.weebly.com
Copyright Emilie Andersson at snyftis.blogg.se and foxtailphoto.weebly.com
Copyright Emilie Andersson at snyftis.blogg.se and foxtailphoto.weebly.com
Copyright Emilie Andersson at snyftis.blogg.se and foxtailphoto.weebly.com
Copyright Emilie Andersson at snyftis.blogg.se and foxtailphoto.weebly.com
Copyright Emilie Andersson at snyftis.blogg.se and foxtailphoto.weebly.com
Jao, en liten bildbomb där ja :D Sköjj!!

Ska börja träna = gå ned i vikt!

Kategori: Allmänt

Nu har jag  bestämt mig. Ned i vikt ska jag gå.
Ska börja gymma i skolans gymm någon/några dagar i veckan.

Känner mig duktig.

Hatar skolans datorer (!)

Kategori: Skolan

Sitter på skolan och jobbar med mitt projekt arbete. Kommer aldrig bli klar. Skolans datorer har inget utrymme alls, så hela tiden kommer en ruta upp "ERROR! Inget utrymme på disk...." aa ni fattar. Sedan när jag tog bort lite grejjer, flyttade till en annan disk med mer utrymme, börjar programmet att flippa ur. Bara för att jag har "för många träd" o.O WTF!?
Gud vad leds jag blir!

De borde kunna koppla in en större hårddisk på vissa datorer, så att vi kan jobba -.-''

... Sorry för ett klag-inlägg ....