Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

Framtidens funderingar

Kategori: Allmänt

Ush alltså det är inte alls bra att vara sjuk så här länge. Får ångest över all skola jag missar! :( osså har man alldeles för mycket tid över till att tänka.
Dagens tanke: hur kommer min framtid se ut?
Har tänkt väldigt mycket på vad jag vill göra efter studenten - som kryper sig allt närmre. Jag skulle gärna vilja hitta ngt jag vill studera vidare som, kanske till och med utomlands för att få mer språkkunskap mm. Men samtidigt vill jag inte lämna min familj å min pojkvän - jag är rädd för att glida ifrån dem om jag åker iväg, samtidigt skulle jag gärna vilja ha erfarenheten att vara själv på ett främmande ställe.
Eller så ska jag försöka hitta jobb efter studenten, men jag vet inte vad jag vill jobba som. Har ingen riktig utbildning till något speciellt, vill jag bli något måste jag gå högskola.
Förstår folk att jag är lite fundersam över framtiden??

Bella var den som fick mig att tänka på utlandsstudering. Tanken har faktiskt aldrig slagit mig förut. Gooosh att det ska vara så svårt att komma på vad man vill göra i framtiden :( allt låter bara jobbigt just nu.. /:

Peace out.. Me is going to bed now with the hopes that i will feel a little bit better tomorrow..

"Gå hem på en gång"

Kategori: Allmänt

Gick på skolan idag.. Med feber å halsfluss.. Blev bara en lektion sen skicka den läraren hem mig xD men nu har febern gått ned iafl vilket är skönt :) men istället krånglar magen :S kanske har ätit mer än den är van vid?
Har ätit: 1 macka till frukost, lite fläsk till lunch - som jag trodde var bacon, ville ha en enkel lunch -_- men iafl - osså en hemmagjord burgare till middag. Pressade i mig hela. Tror inte jag ätit så mycket på.. Iafl en vecka xD nej mer än det :P
Imorgon blir det ingen skola, men jag hoppas jag mår bättre tills på onsdag ;) vill inte missa för mycket, å mamma blir bara sur då hon tror att CSN ryker på en gång om man har giltig frånvaro -_- hon ville knappt att jag skulle få åka till Egypten bara för hon trodde att jag inte skulle få studiebidrag om jag var borta 4 dagar xD
Now soon time to sleep. Har äntligen börjat känna av tröttheten då jag knappt sovit sedan jag blev sjuk! ;P

När blodet blir varmt

Kategori: Allmänt

Fortfarande sjuk för er som undrade ;) men jag kan nog *peppar peppar* gå på skolan på måndag! :D vill ju filma alla söta katter på jämtkatten ;)

Mina dagar består av sängvila. Jag orkar helt enkelt inte göra så mycket, utan blir slut i kroppen av att bara gå till köket å sedan tillbaka. Jag äter knappt något, för jag har ingen aptit. Åt glass nyss, den var smaklös även fast det var choklad i - wierd..
Det jag vill säga är att jag inte gör så mkt på dagarna, alltså kan jag sitta å fundera väldigt mycket. Min nyaste fundering är: jag har lagt fotograferingen helt på is verkar det som. Visst, nu är jag sjuk å kan inte fota - men innan dess? Jag har knappt fotat alls, å det känns inte bra när jag tänker så, men annars har jag inte alls tänkt på det för än nu. Nu känns det som ett hål. Jag vill verkligen fota, jag älskar det. Men kanske blir det för ensidigt med mina foton på salsa å Kira hela tiden? Kanske är det vad som gjort att intresset slocknat lite.
Jag är ingen naturfotograf, då alla mina sådana foton blir dåliga då jag är begränsad. Vill jag ta en snygg landskapsbild - då har jag inget stativ utan jag ha en stege jag släpar med mig ibland å ställer kameran på - å det är vad jag vill kunna fota också: landskap.

Nej nu ska jag sluta tänka mitt i allt. Ointressant inlägg, så ni som läste förstår nog att jag är sjuk, bara skriver på om allt.. Höhö... Baibai

Blodprover, å blodprover

Kategori: Allmänt

Efter blodprover, prover i halsen, folk som har kollat ned i halsen... Så blev resultatet: jag har halsfluss ^^' så nu blir det starka medel för att korta ned tiden jag är sjuk ^^;
Näe då.. Fick medicin som kan göra mig lite groggy, ge massa svamp å annat skit - men den tar bort halsflussen :P å tar bort lite av min trötthet. Dock kommer jag vara hemma resterande av veckan, så hoppas vi jag kan gå nästa :)
Mår verkligen skit av denna halsfluss, å har knappt sovit sedan i fredags ^^

Hosta 2.0

Kategori: Allmänt

Ja då var tid bokad på Hälsocentralen! :) kl 10 ska jag vara där, å då ska de kolla min hals om varför jag hostar så mycket och om jag kanske har sår i halsen. Hoppas det inte är något allvarligt så jag kan återgå till skolarbete snart :)

Hosta?!

Kategori: Allmänt

Inte hade jag trott det, men jag åkte på en rejäl förkylning ;(
Kan inte sova på nätterna tack vare min hosta som bara blir värre å värre om jag ligger ned (jag har två kuddar staplade på varandra för att det ska bli mer som att sitta). Har knappt kunnat sova sedan i fredags/lördags :/
Men imorgon ska jag ringa hälsocentralen för att försöka få lite host medicin. Måste kunna gå på skolan ju :S

Baibai, orkar inte med mobilen mer ikväll.. Nu blir det koreansk drama tills jag somnar av utmattning (brukar försöka sova - alltså stänga av allt osv - vid 1 men somnar ändå inte för än tidigast 3 :/

Sick day

Kategori: Allmänt

Alla behöver en då och då. Idag är min.
Magen har bubblat å betett sig konstigt sedan jag vaknade, så kan bara tacka mina lärare som ställt in alla lektioner till just idag - förutom svenskan som jag sjukanmälde mig ifrån.
Skulle jag gå på skolan skulle lektionen tillbringas på toa (not saying more then that) så hemma blir ett bra alternativ för mig. En bra bok å en skön säng väntar - men först ska hundarna få komma ut så de inte dör för att de inte får pinka, sedan ska jag duscha å sen väntar min bok :3

Soft

Kategori: Allmänt

Imorgon blir en soft dag på skolan. Jag börjar kl 14:00 och slutar 15:50, kan man ha det bättre? Ja förstås om även den lektionen blev inställd, men sådan tur tror jag inte mig ha.

Skolan

Kategori: Allmänt

En plats för vånda och utfrysning.
En plats där en blick säger mer än tusen ord.
En plats för kränkning utan ord.
En plats vid ett bord.
En plats i ensamheten.

I dag pågår mobbning i det tysta, och varken lärare eller Medelever gör något för att förebygga det. De säger att skolan inte tolererar mobbning, men fortfarande utsätts hundratals för det, vilket slutar i att skolan blir ett ställe att hata.
Magont, huvudvärk, vägran att gå - och ett liv som bara är uruselt. Det är vad vår skola står för idag.

Det är lätt att göra snedstegen till mobbning, du kanske inte själv tänker på det. Men varje ord tolkas olika av varje individ, och innebörden blir alltså olika.
Att säga "vi har redan gått och ätit" kanske inte låter så hemskt i dina öron, och din avsikt kanske inte är dålig - men de orden kan skada djup om du tolkar dem annorlunda än avsändaren.
Att säga "alla gick före dig" kan tolkas precis på samma sätt.
Ord skadar.

Abraham took isaacs hand and led him to the lonesome hill

Kategori: Allmänt

..Wille hos daughter hid and watched, she dare not breathe; she was so still.

Just as an angel cried for the slaughter
Abrahams daughter raised her voice.

Then the angel avsked her what her name was
She said, "i have none."
Then he asked, "how can this be?"
"My father nerver gave me one."

And with his sword up raised for the slaughter
Abrahams daughter raised her bow
"How darest you, child, defy your father?"
"You better let young isaac go."

"Jag ville leka mer med kvinnan som hon försökte dölja inuti"

Kategori: Allmänt

Sitter på skolan och har min lilla 3D kurs som vanligt, där jag försöker rendera ut det sista på min film.
Samtidigt skriver jag på min bok. Är uppe i snart 23 A4-papper, vilket blir lite mer sidor om man krymper till bokformat ;)

Undrar om det finns intresse hos någon att läsa det jag hittills skrivit, samt säga om den verkar spännande eller ej. Kravet är att du måste ha registrerat ett Google konto, så du kommer åt allt, samt att du gillar vampyrer, jätte vargar (ej varulvar) samt kääärlek.!!.
Stämmer detta på dig? Kommentera under där du också uppger din vanliga mail, så att jag kan skicka länken å sådant senare ;)
Blir det flera som vill läsa, så väljer jag ut en. Vi kör helt enkelt för till kvarn, inte för att jag tror att någon skulle vilja ^^'

Å marre, lääääs!!! Det är så mycket nytt sedan du läste sist :)

"Var jag fascinerande? "

Kategori: Allmänt

Idag har skolan bara flytit på. Gick skit på webbdesignen och databashanteringen, men går nog bättre nästa  vecka..
Annars då? 3D lektion (Multimedia B) i 3 timmar vilket resulterade i "bara" 30 frames kvar att rendera = ca 3 timmar till :P Spenderade tiden med att skriva på min bok :) Är uppe i 19 A4 sidor, vilket är fler sidor om man ska ha i bokstorlek ;) Tror en vanlig bok är runt 14x22cm eller någe sånt ;)
 
Utdrag ur den:
"... Annars pryddes läpparna av ett leende så förtrollande. Han såg inte så dålig ut heller, runt 20 gissade jag - i utseende alltså. Inombords var han nog mycket äldre. När mina ögon skulle granska hans ansikte, såg jag att han mötte min blick.

“Något du gillar?” sa han roat.

Jag tittade bort vilket gjorde att han skrattade igen.

“Förlåt, jag ska vara snällare - Förlåter du mig Katlin?” Hans ord lät så lena, speciellt när han sa mitt namn. Han riktigt smekte dem mot mig på något konstigt sätt. Hur kunde ord användas på det sättet?

            “Det är okej...” Jag fortsatte att titta bort. Jag ville inte möta hans ansikte igen. Vad var det med denna man? Jag förstod klart skälet till att mormor hade fattat tycke för honom, och varför han var ledare för vampyrerna. Han kunde konsten att prata, och hans utseende försämrade inget... "
 
För folk som inte läst allt innan kan det vara krångligt att förstå, men upptäckte under skrivandes gång att det var en hemskt bra kemi mellan dessa två personer, och den började här. ;)

GOT

Kategori: Allmänt

"I remember tears falling down your face, when i said i'll nerver let you go.
When all thouse shadows almost killed your light"

Sitter å ser på tv, gött gött :) snart blir det game of thrones ;)

Hata, hata & HATA

Kategori: Allmänt

Ush.
Alltså börjar från början:
Hittade en otroligt snygg balklänning på nelly.com som jag bara måste ha, så jag väntade spänt på att de skulle få in Medium. När de väl fick det så köpte Adam den - då jag var på skolan just då. När jag sedan fick hem dem märkte vi att den var FÖR LITEN. Så vi skicka tillbaka och beställde runt nyår en i Large. Idag fick jag hem denna - jag riktigt hoppade av lycka (det är sant) för att jag äntligen fått klänningen. Testade den, och hade redan när jag skulle dra upp dragkedjan lite problem. Men fick igen den, och då stötte jag på nästa lilla problem.. Min byst ville bara hoppa ur -.- Klänningen är alltså FÖR LITEN i bysten, men bra annars! Tar av mig klänningen och känner mig allmänt deppad. Den ser ju ut att vara perfekt om man kollar på den. Så jag lyfter lite på tyger runt där, och märker att de har hängt tyg över som är större än delen som ska hålla upp bysten! Den är alltså otroligt liten om man riktigt kollar.
Så nu är mitt humör på noll.. Var så glad att jag hade hittat en för bara 543kr, mennu får jag väl hitta en ny :/ Dyrare..
 
Tänk om den hade passat?! :'( Gosh.. önskar att jag bara hade B kupa! Önskedrömmar.. Det var länge sedan jag hade den storleken T_T
*dööör*
 

" 'Cause I might not say it back.."

Kategori: Allmänt

Nu ska jag lägga mig å sova. Imorgon blir det djuraffären för att köpa hö, och sedan börja med en - sedan länge - beställd weblayout.
Ni har inte missat att jag håller på att göra hela sidan på Engelska också va? ;) http://www.foxtailphoto.webb.se
 
(Hade kul förut i kväll ;))
~Dålig bild då den är från mobilen!~

Så blev det 2013

Kategori: Allmänt

Ja, så är det nya året här. Det skålades in med nära, men inte kära då Adam åkte hem strax innan då han skulle upp å jobba dagen efter :/
Men nu ska jag försöka se positivt på det nya året, och hoppas att det inte blir bak å fram som mina kläder blev när jag klädde mig i mitt kolsvarta rum i morse ;)

Hoppas Att ni alla fick ett trevligt nytt år, och att alla raketer inte Skrämde upp era hundar för mycket (för er som äger hund).