Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

Orken saknas..

Kategori: Allmänt

Tjo!
Orken saknas att sitta vid datorn seriöst, så jag är lite off - sorry ! Jag har en layout jag ska jobba med egentligen, men samtidigt så ska jag börja med mitt projektarbete samt så har jag redan fått en läxa inom Databashantering, läsa kapitel 1 ;) ca 6 sidor om jag inte minns fel?

Oroar mig även att jag inte ska hitta till min lektion på PC på måndag, då den ska vara i en datorsal på Estet typ. Å kartan på jgy.se är inte så speciellt bra.. Någon som vet vart ES-DA är på PC i Östersund???!! SNÄLLA ;D Jag vill gärna hitta på måndag.. urgh :/ Enda lektionen jag inte hittar till :S Varför kunde de inte sätta mig på min egen jävla skola >.<''
 
Ajja, nu ska jag slappa å spela lite sims innan det blir mys med popcorn hos adam. Funderar på en ganska tidig kväll, då vi ska på badet imorgon :P Vi ska köpa halv-års-kort på relaxen ;) Älskar att "äntligen" vara 18 år så man kan köpa sig ett sådant. ;D
 
Hade gött, och ni som går skola i östersund kan gärna förklara för mig!
Kartan jag fattar nada av:
Ja, inte så bra som sagt -.-

Urgh..

Kategori: Allmänt

Jobbigt när kunden inte riktigt litar på en när man säger att färgerna inte passar, utan sjunker ihop x'D Vill bara säga att "så här är det!" men man måste vara trevlig, inte bli irriterad och lösa det på ett vuxet sätt. Åh god..
Men vi kommer nog överens om något - I hope..

Prototyper - Ja då var jag igång igen!

Kategori: Web-design

Hejsan hoppsan! Då var jag igång igen med att göra layoter, och denna gången till www.robbietheginger.weebly.com! Vad ni kommer se nedan är två prototyper som jag jobbat med i ca 1½ timma här under kvällen..
Kommentera gärna vad ni tycker, så hoppas vi att ni kanske tycker som mig ang vilken som är snyggast ;) Sedan får vi se vad Johanna som beställt tycker om dem :P
Kom gärna även med föslag om ni har några ;)
 
 
Detta är alltså bara prototyper, och ingen slutvara! Det är inte tillåtet att kopiera något på dem, och bilderna tillhör www.robbietheginger.weebly.com !! Alltså har ingen annan rätt till dem.
Vill ni ta inspiration? Visst, men kopiera inte rakt av allt arbete som jag lagt ned. Kom på egna idéer, eller utveckla andras på ditt egna sätt.

A drop in the Ocean, A change in the weather..

Kategori: Allmänt

Bild jag gjorde tidigare ikväll då jag hade tråkigt.
Annars tycker jag btw att ni ska se filmen Cyberbully! Här har ni länken till part 1 på y-tube!
http://www.youtube.com/watch?v=D_ANZFeRR7c

Shinedown - If You Only Knew

Kategori: Allmänt

Jag har tänkt väldigt mycket, och kommit fram till vad jag har för framtidsdrömmar.
 
1. Jag vill ge ut boken jag håller på med just nu, och hoppas att fler än Marleen kommer gilla dess innehåll.
2. Jag vill ha jobb som fotograf. Till att börja med åt tidningen, men senare privat. Jag vill jobba med det jag älskar mest av allt - och det är att fota. Jag kanske inte är bäst i världen på att fota, men övning ger färdighet. Några fler utbildningar, några jobb inom yrket - BOM! Jag har mer erfarenhet och färdigheter. Jag utvecklas för varje fotografering, och när jag väl skaffar min allra första EGNA kamera, då kommer jag utvecklas ennu mer. De säger oftast att köpet av sin första kamera är ett steg närmare sin dröm. Jag vill göra det steget.
 
(Ville bara skriva detta som en liten påminnelse för mig själv, och som bevis att jag har en framtidsdröm, och jag ska försöka uppfylla den!)

Kodat klart

Kategori: Web-design

Då var jag klar med RedCanines gåva från mig, en layout kodad och klar. Den sitter nu uppe på Lisa's hemsida, så besök gärna henne och säg vad du tycker om hennes renovering ;)
Jag hoppas självklart att även Lisa är nöjd med mitt arbete - som tog längre tid än det skulle! Jag ber om ursäkt för det ^^'.
Besök henne här; www.redcanine.weebly.com !

Tack för denna möjlighet att få jobba med något jag gillar så mycket! :) Hoppas även att jag snart kan jobba vidare med bella's layout också(?) ! ;)
Kram kram, nu ska jag bädda ned mig. Måste vända på dygnen :P

Spel & Pringles beroende

Kategori: Allmänt

Är beroende av Pringles - där har ni den fula sanningen. Känner jag lukten så börjar jag leta efter källan på en gång. Hatar detta med mig själv ^-^''
Sedan så letar jag spel att spela, helst gratis spel - eller spel i huvudtaget som ni tycker är bra. Skriv gärna VARFÖR ni rekommenderar. Spelen ska gå att köra på PC.

Nu ska jag tjocka i mig godis - det kostade bara 49,90kr/kg idag, kunde inte motstå :'(

Ritat 2010 - 2012

Kategori: Allmänt

Marre ville se, här får ni andra se ;)
Sista är som ni ser inte ritad :3 dessa ligger i årsordning. Börjar alltså på 2010, sista är 2012!

Bevis

Kategori: Allmänt

bevis till marre :3

Relax'n Östersunds Storsjöbad

Kategori: Pojkvännen och Jag

Dagen har bestått av:
Vaknade i Adams säng, somnade om, vakna och då satt han vid datorn (typ? minns knappt ngt), tittade lite på blocket via adams mobil - jag är valp-sjuk, förlåt - och sedan steg vi upp för att åka på Coop och köpa frukostbröd samt lite annat smått och gott.
Hemma igen bad jag alla som är medlem på dv (fd. bdb) att rösta på min bild hos Avorage @ dayviews. Jag är snyftis där, så alla som är medlem kan rösta på en gång (a). Sedan blev det frukost med sällskapet Adolfsson, samt Anders (svärmors särbo). Vi kunde inte riktigt komma på vad vi skulle göra sedan, så Adam kom på den smarta idén att vi skulle åka på Storsjöbadet och gå på relaxen! ;)
Aldrig varit dit förr, då det är en 18 års gräns, vilket kändes bra! Det var lugnt och skönt där uppe :D
Massor av basu's och annat gött, men dock så var man tvungen att bara ha handduk, alltså inga badkläder, inne i alla basusar, förutom ångbastun. Och ångbastun? Ja den var självklart sönder -.- Inga ångor, och ingen värme = motsatt effekt x'D.
Men gött iafl. Har slappat demma sedan dess, och det blev även middag på donken. Ush känner mig tjock :S Och nu sitter man och proppar i sig chips x'D Ingen kommer känna igen mig på skolan ;')
*skämt å-sido*
 
Hade gött iafl, imorgon ska jag vara barnvakt igen ;)

YES! I've got Pikachu!! GOT'a CATCH 'EM ALL!

Kategori: Web-design

Höhöh don't mind rubriken :D
Som ni ser har jag fått hjälp av fina marre *applåder* <3 Att fixa så att det rosa försvann ;) Super!
Nu fattas det bara att ta bort de störiga linjerna i bakgrunden på det vita -.-
Förslag?
 
Kolla även in vad jag kodat idag på några timmar bara! *stolt* ;D
www.kodasidan.weebly.com/index.html
Hoppas Lisa blir nöjd! ;)

Call me - Shinedown

Kategori: Allmänt

Nästan klar med bloggen. De runda kanterna ska bort, och dit ska en ny liten överraskning ;)
Men någon som vet hur man ändrar färg på det rosa under rubrikerna för varje inlägg? :S Jag har var färgen heter, men den finns inte alls med i koden :S
Tack på förhand!
 
Btw. Super varmt och fint väder ute. NU först kommer sommaren :P

Renovering 2

Kategori: Allmänt

Fortsätter renoveringen imorgon. Tack för visad hänsyn.

Renoverar

Kategori: Allmänt

Renoverar bloggen. Sorry om den ser ut som shit..

Rebecka & Carl-Axel

Kategori: Allmänt

I söndags var jag på en "släktings" bröllop och fotade, för att sedan vara barnvakt.
Vill ni se några bilder från dagen har ni dem nedan, och fler på min hemsida! :)
Dagen erbjöd mulet väder & blåst, men jag fick till några bra bilder (enligt mig) trots allt! ;)

Fan-girl

Kategori: Ritat

Ja, nu har jag varit en riktig fan-girl, och ritat av Chiaki från den animerade filmen "The girl who leapt through time".
Det är inte alls en sådan film som bara anime-nördar kan se, och jag tycker absolut att folk BORDE se den! Den är otroligt bra, och jag grät mig igenom sista halvtimmen :'3 Så sorglig..
Iafl. Bilden! För större, besök: Länk
Bilden är ritad i Paint Tool SAI, för er som undrar ;) Bakgrunden är en enkel textur.

Salsa 1.0

Kategori: Allmänt

Följ länken, orkar inte ladda upp här ;D Men en bild på Salsa är det, och jag har ritat! Tog mig ca 20 min. Ritade av ett foto!

Bara för att Marre ville se :P

Kategori: Ritat

Här marre är vad jag sysslat med i någon timma ;) Ska försöka få till något vettigt på den..
Den är alltså inte färdig, och jag tror inte den blir färdig idag. Inspiration för mig var låten "it's hard to say goodbye - Michael Ortega" :P Den fick mig att tänka på detta alltså xD

Hundutställning

Kategori: Allmänt

Ja, då var man hemma (sedan någon timma tillbaka) från dagens hundutställning, samt en liten tur i skogen, och hälsat på min "plast-farmor" eller vad man säger :P
Salsa fick Excellent på utställningen, och slutade som 2:a av tikarna. Troligen pga att domaren tyckte att hon hade för lång nos, och hon saknade en tand - som vi redan visste om ;)
 
Kritik:
Bra strorlek & prop. Feminint huvud m ngt långt nosparti. Saknar P3. Fina ögon & öron. Vacker hals & rygglinje. Korr. svansföring. Välvinklad m bra stomme & volym. Bra förbröst. Tät päls med sparsamma vita tecken. Rör sig m bra steg.
 
Men vi är nöjda ändå, för vi vet att Salsa är vackrast i världen ;) Vill ni ha er ett litet skratt tycker jag att ni ska kolla in dessa bilder, och läsa bildtexten på bilderna, till! :D
Annars har vi 2 bilder från dagen här :D Utanför, och i ringen! ;) De är båda från idag ;D
 
 Bjussar på en bild på mig, för jag är så stolt över frisyren! (A) *höhö*..
.. och eftersom att blogg.se vägrade vända bilden, vilket brukade ske förut, så får ni vrida på huvudena lite! ;) kan vara bra för er! .... hehe :P
 
Kram kram.

Mina änglar <3

Kategori: Allmänt

STORT tack till mina små änglar Marleen & Isabella!! <3 Ni kan inte veta hur mycket jag älskar er!!! Ni tar bort de största klumparna ur min mage, och gör att tårar blir till glädjetårar.
Hur ska jag någonsin kunna tacka er!? <3

Jag vette' fan vad jag ska göra

Kategori: Allmänt

... med mitt liv i sådana situationer. En stor klump tynger min mage. Tårar klär mina ögon. Jag ger fan upp..

And nothing else mathers

Kategori: Allmänt

Då har stunden kommit för gotlänningarna att åka hem. Imorgon bitti, tidigt, åker de. Så det blev 'hejdå' redan ikväll. Känns extra jobbigt att säga 'hejdå' till små-vovvarna, speciellt när man just börjat få Clara att godkänna mig! :P Hon är nämligen svårflörtad.
Men men, det har varit roligt att ha dem här! ;) Jag har fått gjort mycket jag annars aldrig hade gjort säkerligen. T.ex besökt platsen där jag tillbringade - heltid - mina första 5 år i livet. Kändes overkligt, då det på sätt och vis påminde om hur jag minns från småbarnsögon, men samtidigt så har de bytt fasad och tagit bort en massa på utsidan - så samtidigt kände man inte igen sig, tyvärr.
Här kan ni se hur det såg ut nu:
Jag ska nog kontakta farmor någon dag, och be henne att vi ska få åka dit och se på insidan. Hennes kusiner - om jag inte minns fel - äger huset nu, och har det som sommarstuga. Av vad jag kunde se så var hundgården borta, hönsgården, sandlådan, mammas "grönsaksland" och lite andra småsaker. Fasaden som förr var grön, var nu röd. Ja, mycket har förändrats. Nu undrar jag bara om insidan är som jag minns den...
 
Nej, nu ska jag ta och lägga in bilder på denna sötnos på min hemsida!