Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

Vad ska man göra?

Kategori: Allmänt

Sitter och bloggar då jag borde vila egentligen.. Min handled är nämligen förjävlig idag, och har varit det i 3-4 dagars tid nu. Skit jobbigt att sitta vid datorn med en handled som denna. Så tänkte typ bara skriva det, och frästa er innan jag går och kollar om middagen är klar.

Morfar fyller år idag, precis som lilla Marleen! Grattis till er båda!!

I'm pshyko!

Lättnaden när du märker att allt kanske inte är över.

Kategori: Korv m. Bröd

Alltså, kan ni fatta vad jag hoppade av glädje nyss!?
Trodde att alla de finaste bilderna på vovvarna var borta (de från strax innan årsskiftet), och nu hittade jag dem på mammas dator! Tänk att jag hade glömt att jag lagt bilderna där! GLAD!!!!
Trodde de var borta för evigt.. Tack fotoläxa som gjorde att jag kollade igenom mammas dator! xD

Nämligen så att vi har en redovisning imorgon för våran "fotohistoria". Letade gamla bilder tagna av mig, från slutet av 2008 när jag började fota. Klickade på fel mapp, och VIPS - Där låg mina bilder som jag nästan gråtit för att jag hade misst! De bilder jag är som mest nöjd över, som är tagna under vintertid. Tack läxa!!!!

*Hoppar ut från bloggen av glädje*

Juuuuste.. idag hade vi första bildlektionen också! Läraren var SOFT som bara den! Han kunde stå där och prata om vad vi ska göra under kursen, och helt plötsligt började han prata om Rödluvan och vargen. Visste ni att egentligen var det 3 varjar?! Och de typ voldtog nästan rödluvan. Höhö.. egentligen skulle hon vänta på jägaren alltså, men hon valde lite mer "naugty" boys, och drog med sig vargarna in i en buske... Hahaha trodde inte det var sant först, men aa xD De gjorde iafl om den för att det var lite för "porrigt" typ xD De ändrade budskap helt enkelt..

Rendering pågår!

Kategori: 3D

Sitter på skolan och har äntligen kommit igång med renderingen av min 3d film. Vi är ca 2 st kvar som inte är klara med filmen (utav 7 i hela klassen). Men min är långt ifrån klar. När renderingen är klar (är på frame 16 av 1000, och 10 min har gått redan) så måste jag redigera hela skiter också. Sony Vegas here we come!
Filmen kommer troligtvis att laddas upp på youtube, och om så är fallet kommer jag att lägga upp den här så ni alla får se vad alla mina veckor med jobb har slutat med!
Wish me luck!

I will never forget that beautiful smile of yours

Kategori: Web-design

Tjo!
Någon som har lust att kommentera???
copyright Emilie Andersson - foxtailphoto.weebly.com / snyftis.blogg.se
Detta är en W.I.P som inom kort kanske kommer upp på min hemsida www.foxtailphoto.webb.se, men jag vill veta vad andra tycker också. Detta är alltså bara en "test-sida" för hur bildgalleriet kan se ut. Tänk att andra sidor kommer att få text där istället osv, men detta är typ ett utav galleri sidorna. Ser det bra ut? (vet att ni bara ser lite av den riktiga sidan, men det är en sneak peek bara ;)). Tänk även så att topp-fotot kommer vara ett bildspel på 3 olika bilder som jag ska koda in.

Kommentera BeLoW..

Beautifull Girl don't fall down..

Kategori: Youtube



Woke today, another memory passes of you
Shades of gray from those three broken words
That unfold the truth but...

I'll never forget those eyes, that beautiful smile.
I still remember the way you said "good-bye"
No matter how hard I try I can't forget about

Beautiful Girl
On top of the world
Don't fall down
Because an angel
Should never touch ground

Last embrace, forcing you away before it's too late
I end this day in a most bitter way
A regretful state but...

I'll never forget those eyes, that beautiful smile.
I still remember the way you said "good-bye"
No matter how hard I try I can't forget about

Beautiful Girl
On top of the world
Don't fall down
Because an angel
Should never touch ground

Here I lay, I drift away, you come in and lay beside me
It's got to be a memory that feels so real but just beyond me
Mesmerized, In you I find what I had was unrealized but
Emptiness settles in as I awake

Beautiful Girl
On top of the world
Don't fall down
Because an angel
Should never touch ground

10 Things You Didn't Know About ME

Kategori: Korv m. Bröd

10 saker ni nog inte visste om mig:

1. Jag älskar att fota (Ingen visste det va?)
2. När jag var liten ÄLSKADE mamma att klä mig i rosa, så jag har rosa kläder på alla foton från min barndom.
3. Jag skulle gärna börja rida igen, men inte på ridskola då jag bara vill rida för att jag älskar bandet som uppstår mellan ryttare och häst.
4. Som skojj grejj när jag har tråkigt, sitter jag och översätter saker Marleen skriver på holländska till svenska.. :D
5. Jag var kär i Adam i 4 år innan vi blev tsm.
6. Jag är en dator nörd, och jag skäms inte över det.
7. Jag läser väldigt snabbt när jag hittar något jag gillar. 600 sidor ryker lätt på en dag..
8. Min drömhund är av rasen Shiba eller Finsk Lapphund.
9. Jag hatar spets på kanterna av linnen osv. Kan inte ha ett plagg med sådant..
10. Jag hoppas att jag snart får träffa Marleen och Bella irl, för vi kan ha otroligt kul tsm via internet, och jag tror nog vi trivs irl också ;)

Copyright Emilie Andersson at snyftis.blogg.se and foxtailphoto.weebly.com

Pudel Valpar is the shit!

Kategori: Korv m. Bröd

Tjolahopp!
Idag har jag gjort något super kul :D För er som inte läste rubriken, kolla igen ;)
Jag har hälsat på pudelvalpar! :D Så gulliga! Och de skulle hela tiden snutta på fingrarna :P
Valparna var ca 5-6 veckor, och har just börjat få tänder, så ni kanske kan fatta att man gärna inte hade fingrarna i munnen på dem ;) Vilken tur det känns som att jag har.. har klappat valpar 3 ggr i sommar :D Alltså hos olika uppfödare :P Lite awsome eller ;)
Hoppas kunna fota många valpar denna sommar. Så bor ni i östersund, och ska ta valpar - jag ställer gärna upp och fotar! Helst utomhus bilder tar jag. :D :D

Tror faktiskt att jag ska ta och göra lite reklam hos olika uppfödare att jag kan fota valpar för en liten slant. Alla bilder är digitala. Who knows..

GoGO! Prickaga-ponny!

Kategori: Youtube

Asgarva med mig! :) Hoppa fram till 3 min ;)

Why is it so annoying!?

Kategori: Allmänt

Hatar verkligen att vara förkyld. Idag har jag mest suttit hela dagen, då jag så fort jag rest mig fått värre huvudvärk än vad jag hade när jag satt ned. Får detta då jag är tept i näsan, och detta påverkar huvudet. Ett tag kändes det som att hela huvudet skulle sprängas, då jag kände av tryck runt hela huvudet, och i öronen. Huvudvärken ligger fortfarande och smyger. Som tur var har jag min sköna säng.
Näsan? Vad kan man säga om den? hm.. Jo den är antingen rinnig, eller helt tept. Och jag kan inte sitta och spreya näsan hela tiden bara för att den tepper, och jag gillar inte att springa å snyta mig hela tiden bara för att det rinner. Jobbigt? Ja ^^' .. But don't feel bad for me.. Jag älskar bara att skriva av allt som är i huvudet typ :P

Ajja.. jag ska kolla om mamma har loggat skype, då hon sa att hon skulle vara inne vid den här tiden. Är hon inte online, går jag och duschar, och sedan blir det hopp i säng för lite film, och sedan natti natti. Vill gå på skolan imorgon så gärna -.- men för det vill jag helst vara frisk..

För er som tycker saker kan vara äckliga.. läs ej xD

Kategori: Allmänt

Blev hemma idag. Har inte sovit mer än 1 timma natten till idag, och min näsa har varit helt tept och det har runnit. FAN. Åter igen SJUUUUK. Hoppas kunna gå imorgon, då jag hatar att missa skoldagar -.-'
Halsen min känns bättre atm, den gjorde mer ont förut. Näsan rinner just nu bara, då jag skickade Adam på uppdrag att köpa en nezeril till mig. Mamma tog med den vi hade till Madeira (stavfel?), så det blev att köpa egen.
Men nu ska jag inte skriva mer.. måste snyta mig - och jag tror att allt snytande har gjort att jag fått ett sår vid näsan.. not nice!

FAN FAN FAN FAN!!

Kategori: Korv m. Bröd

Nu har jag gjort något jag hatar mig själv för! Och min bror!
Fick ett virus på datorn som gjorde att en systemåterställning var allt som gick att göra. Brorsan missade knappen för "återställ till tidigare tidpunkt" och tryckte på "återställ till ursprungsläge".. Så ALLT på datorn är åter igen borta. INKLUSIVE bilderna från 2012! Ca 600 bilder, Borta! SUR!!! Och de från början av 2012 var jag som mest nöjd med!!! :@ Ni kan inte fatta hur förbannad jag är just nu..

Jävla virus-företag! SLUTA skapa virus och skicka till folks datorer!!!!!!

Vampire Diaries episode 11

Kategori: TVD

How much do you want to get it?

Kategori: Ritat

Painted by Emilie Andersson 2012!
Öhm.... Jag hade inget för mig, så jag kidnappade brorsans dator + ritplatta.. ca 30 min arbete bara .. :D *smile*
Vet att ena örat är cp.. och att allt ser helt skit ut xD

How can love be this beautiefull?!

Kategori: Korv m. Bröd

Sitter och lallar framför datorn och väntar, antar jag, på att klockan ska bli lite innan 13.. Börjar skolan idag först 13:15, så man kan säga att jag har en suverän start på nya halvåret med skola! Vill inte alls tillbaka till skolbänken än, men jag antar att vissa saker inte går att undkomma..
Har iafl bestämt mig för att försöka utvecklas ännu mer under 2012 som fotograf, och jag måste ta tag mer i pluggandet! Innan jul hade jag en svacka där jag bara inte orkade. Men jag antar att jag aldrig går ut skolan om jag inte kämpar på. Ska fråga fotolärarna på fredag om jag kan få gå ned i studion igen och ta om mina studiobilder. Osså måste jag komma på vilken bild jag ska ta på mig när jag var liten, och göra om igen nu - alltså fota mig nu, men liknande kläder och bakgrund. Bakgrunden går lätt att redigera, vilket är awsome. Men att hitta en bild jag enkelt kan efterlikna.. nja inte riktigt lika lätt :P

Och om det är fler än Marre och Bella som har tips om studiofotografering, KOMMENTERA! Jag SKA lyckas denna gången :P Måste få till ljusare bilder (mer ljus i lokalen) och inte så oranga bilder. Punk. Slut.

Underbara Farmor

Kategori: Korv m. Bröd

Idag har jag hunnit ganska mycket kan jag säga!
Först har jag varit på stan och köpt en ny bh, samt en påse ansiktsmask. Behövs mot de jobbiga grejjerna i ansiktet vid namn FiNnAr! ush vad man kan hata en grejj i ansiktet mycket! Hade Adam som sällskap under dagen ;) Bra att man har en kille som inte har så mycket emot att följa på stan :P Eller så ljuger han och hatar det igentligen (?) :O
Efter stan blev det att åka till pappa där farmor väntade på mig. Det var första gången hon träffade Adam, och jag fick godkänt i val av kille ;) Skönt! Annars vet jag inte vad jag hade gjort... SKOJJAR! :P Roligt att träffa farmor igen, då det var mer än ett halvår sedan sist. Saknar att knappt träffa henne.. men när körkortet är taget (och jag tagit mig i kragen och börjat övningsköra ordentligt :$) så ska jag hälsa på henne då och då! Farmor är faktiskt en person jag träffar för sällan, och hellre träffar iafl minst en gång i månaden. Hon är ju trots allt min farmor!

Sedan drog vi med oss brorsan ante och "brorsan" Jimmy på donken, och åt en blandning av lunch och middag :P Klockan var runt 3-4 när vi kom dit :P
Efter detta har vi hunnit vara hos mig ett tag, varit hos Adam, och varit hos mig igen, och nu ska vi typ "lana" hos Adam :P Han "tvingade" mig att ta med mig datorn xP

Och nu är det nog med text börjar jag märka.. tror inte att ngn kommer att läsa detta ändå ^^' Jag gillar bara att skriva av mig ;) och då jag inte använder min dagbok, är detta ett bra sätt att skriva om allt från himmel och jord!

Vampire Diaries season 3 episode 10

Kategori: TVD

And so the lion fell in love with the lamp..

Kategori: Web-design

Nu är jag i farten igen!
Tänk inte så mycket på färg nu, utan mer på var och en av loggorna. Ni ska tycka till om vilken som är finast, och ni får gärna skriva varför också.
Tänk dock på att loggorna ska passa på; kanske en t-shirt(?) på min hemsida, och kanske en väska(?). Många faktorer där! ;) Tyck till!
foxtailphoto.webb.se test logotyper.
Alla som läser tycker jag faktiskt ska tycka till nu! :P Läs inte bara; Kommentera också!!!!

Digital fotografi

Kategori: Fotografering

Tjo-la-hopp!
(VARNING: Mycket text)
För någon vecka sedan kom jag ihåg att jag hade två stycken fotograferings böcker hemma, och jag har inte läst nästan något alls i dem! Och nu när jag nyss kom hem, dammade jag av dem och började läsa. Fastnade redan på första sidan! Vilken talang på att förklara alltså! I första boken "Digital fotografi" av Scott Kelby, förklaras allt på ett roligt och lättsamt sätt. Han förklarar redan från början att han inte tänker ha en massa svåra termer med bländare och slutare, och därav blir boken roligare att läsa!
Jag citerar; "Jag skulle inte hålla tal om stora och små bländare, hur exponeringen är lika med slutartiden plus bländare, eller annat sådant som du kan läsa i andra böcker om digitalfotografering. Jag skulle istället vända mig till dig och säga "montera på ditt zoomobjektiv, ställ bländaren på 2,8, fokusera på blomman och tryck på slutarknappen."" Detta är alltså vad han skulle säga om du som person som läser, skulle vara ute och fota med honom. För inte ställer man sig och börjar snacka om allt från himmel till jord när man har ett sådant enkelt svar? Guud vad jag ångrar att jag själv krånglade till det när vi gjorde en liten bok om hur man gjorde i vissa situationer! Attans :P
Jag är glad att jag dammade av böckerna, och för hoppningsvis kan jag använda allt i denna bok när jag fotar på skolan, eller uppgifter till skolan - eller bara hemma helt enkelt! Easy! Detta blir nog min bibel ska ni se ! x'D Har två böcker att läsa igenom. Del I och del II. Awsome säger jag bara!

För er alltså som vill lära er mer, och inte vill ha en krånglig bok; Läs Scott Kelby's foto böcker! Rekomenderar att ni får en trivsam läsning, även om ni redan tycker att ni kan allt. Jag är på sida 2, och redan har han skojjat en massa samtidigt som berättat viktigheter! ;) Awsome som jag just sa.

Bok ett ser ut så här;