Snyftis

"Live today for your tomorrow!"

Aggressiv

Kategori: Allmänt

Ska strax ta mig en liten dusch innan sängen väntar på mig! Men först:
Blev så otroligt sur och allt idag, när vi var på utflyckt med mitt jobb (dagis). Vi satt i bussen, alla pratade på som bara den, så jag ville slappna av genom att titta ut genom fönstret. Det är knappt en buss på bussgatan mitt i stan, och alla brukar ju gå över där hela tiden. Nothing to worry about there.. Men så kom det en, antagligen full, man och gick med sin labbe.
 
Labben såg aggressiv och understimulerad ut, men den lugnade sig lite när de var över på andra sidan, och gubben satte ned hunden. Sedan ser jag en annan man komma gående med sin boxer. Jaha, kanske en vän till den andra gubben - tänkte jag. Mitt i gatan tar gubben tag i kopplet på boxern - vid det här laget har han blåst upp sig rejält (alltså boxern) - och släpper lös honom. Han struttar vidare, och boxern blåser upp sig mer samtidigt som han går mot labben, efter sin husse. HUNDEN BLEV NÄSTAN ÖVERKÖRD AV EN BUSS! Så fast besluten var han i att läxa upp labben. Ägaren brydde sig inte ens! Precis när boxern var över trottoarkanten så anlände bussen där han just stått. Några sekunder senare så vet jag ej vad som hänt.
 
Så helt plötsligt när boxern kommer fram till labben, så ryker de ihop - precis vad jag väntade mig. OCH MÄNNEN GÖR INGET! INGET! Hur fan kan du bara stå där och se på när hundarna börjar bråka på det viset!? Bussen ställde sig i vägen, så jag vette fan (förlåt) hur det gick med labben. Boxern vet jag var lika kaxig och frisk efteråt, då jag tsm med adam såg den utanför dollarstore - ngn timma senare. Vi höll avstånd från denne, och gick lite runt. En sådan hund vill jag inte vara nära. Visst kan det ha varit så att ägaren bussat hunden på den andra tidigare, men en agressiv hund vill jag inte ha att göra med - inte när de är så där. Tycker även synd om hunden, som lever ett sånt liv.
 
Nu har jag skrivit lite om dagen, så nu ska jag duscha. Bai bai.

True Blood

Kategori: Allmänt

Märkte inte att nya sesongen av True Blood var ute. Nu ska jag sätta mig att se på de 2 nyaste episoderna! Trevlig kväll! :)

Sommarjobb

Kategori: Allmänt

Nu är en vecka över av mitt sommarjobbande, sedan har jag bara 1 hel vecka och ca 2 dagar kvar. Kommer nämligen jobba 7 timmar varje dag, för att jobba in några dagar :)
Men veckan är över, och nu ska jag bara ta det lugnt och sova ut ordentligt. Har somnat mellan 11 och 12 varje dag, och gått upp fem i 7. Sedan jobbat bland skrikande barn i 7 timmar varje dag. Det tar på en, men jag står ut :). Roligt faktiskt att leka med småungar, då jag är lite barnslig av mig :P.
 
Men iafl. Imorgon firas midsommar - och den ska firas hos Adam. Skulle först vara hemma, men ville vara med honom - så jag följde med dit istället :P. Innan det ska vi även iväg på kalas, så då blir det kanske lite tårta, och MYCKET labbar att klappa :D. Älskar verkligen labbar :).
Men men, nu ska jag sluta tjata, och tänka på de fina fluffbollarna till kanin som bella just visade. DE VAR SÅ SÖÖÖTA! :3

Frösö Zoo i bild.

Kategori: Fotografering

Hunger Games soundtrack

Kategori: Youtube

Några bra låtar ur Hunger Games soundtrack. Ett bra sätt att hitta nya artister på är att leta i soundtracks för filmer! :)



Några utav de bästa låtarna (enligt mig) ur soundtracklistan för Hunger Games. Den sista låten var ej med i filmen, men den står med på listan för soundtracks.
Lyssna och njut :)

Klippt håret..

Kategori: Allmänt

Sprang ned på stan så fort jag fått resultatet om betyg i Bild (GLAD!) och gick till en Thailändsk frisör. Hon hade drop-in, och hade tid för mig på en gång. Så det var bara att sätta sig ned och säga vad man ville ha för frisyr! Ni förstår väl att jag klippte av mig allt?...
NOT! Tog några cm på luggen (kanske 5 cm?) och toppade resten av håret. Nu känns det fräscht och allt! :D
Tyvärr var inte hennes svenska så bra i alla lägen, så jag missuppfattade ganska mycket xD Satt mest och nickade :P Helt plötsligt hade jag alltså gått med på att hon skulle platta mitt hår.. höhö.. jag gör aldrig det :P. Men det blev bra, och endast 230 spänn betalade jag! :) Är du "student" så får du nämligen 60kr rabatt :P Så billigt, och bra at the same time! ;)

(drog fram luggen för att ni skulle se hur det ser ut :))

För er som kanske är liite intresserade av hur det gick med perspektivuppgiften, kan jag säga 3 tummar upp :) Han gillade den otroligt mycket, och här har jag gått och oroat mig för att den såg ut som fan xD

It's still running in your veins!

Kategori: Allmänt

Solen tittar just fram, när jag var på väg att skriva att här uppe i östersund har vi världens sämsta väder, och det bara är grått och trist, eller så regnar det. Men dåååå kom solen fram.
Funderar för övrigt på att ta mig lite lunch, och sedan fortsätta skriva på Varg Regn. Hoppas även att bella kan börja skissa snart på en framsida. Har jag en bild på hur båda ser ut, blir allt så mycket lättare. Visst, jag har själv gjort karaktärerna - men med en bild blir allt så bra! :)

Nej nu ska jag käka något enkelt, och sedan skriva :)
(Ni som undrar vad jag skriver, får vänta lite längre. Vill skriva klart allt och få det genomtittat av en svenska lärare innan jag ger ut detaljer.)

“Livet är fullt av gåtor och svar.

Oftast är det svaren vi vill ha,

men tänkt om vi kunde glädjas lika mycket,

åt gåtan?” - Emilie Andersson



hAdE götteli-gött-gött :)

5 årings-konst

Kategori: Allmänt

...Kallar jag dagens arbete för. Och den ska ge mig MVG i bild.. no way.
Ni som har bdb kan se bilden, ni andra - hahah :3

Min lilla workshop:

Omg.. you can't see the final results :D
Popcornen är inte mina btw, utan adams. Jag gillar inte smörpopcorn :S

2 underbara år

Kategori: Pojkvännen och Jag

Idag, just detta datum, är det två år sedan Adam och jag blev ihop. Två underbara år har det varit, och vi hoppas självklart på minst 2 till! MINST.

Tack älskling ;)

(Foto: Liz K-M.) En bild från början av vårat förhållande. Se så glada vi var då :) Än har vi lika kul!!
Dagen i ära åt bi kebab på stan ;) Dock så var min lillebror med, och det var inte riktigt en planerad firande-middag xD

Trevlig kväll :)